Köy ve Mahalle ve ihtiyar Heyetleri Yasa Tasarısı’nın genel görüşmesi tamamlandı

Komite, bugün toplandı.

ads ads ads ads
11/11/2019

ads
Köy ve Mahalle ve ihtiyar Heyetleri Yasa Tasarısı’nın genel görüşmesi tamamlandı

 Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, bugün toplandı.

Meclisten yapılan açıklamaya göre, Komite gündeminde bulunan, Köy ve Mahalle İhtiyar Heyetleri (Değişiklik) Yasa Tasarısı’nın genel görüşmesini tamamladı.

Köy ve Mahalle İhtiyar Heyetleri (Değişiklik) Yasa Tasarısı, Muhtarlar ve İhtiyar Heyeti üyelerinin verdikleri çeşitli hizmetlere karşılık alma hakkına sahip oldukları harçların ihtiyaca ve çağdaş koşullara uygun olarak güncellenmesini ve muhtarların aldığı devlet katkısının % 80’e kadar artırılmasını içeriyor.

UBP Milletvekili Sunat Atun başkanlığındaki toplantıya, Komite Başkan Vekili CTP Milletvekili Fikri Toros, UBP Milletvekili Özdemir Berova, CTP Milletvekili Salahi Şahiner, HP Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu ve HP Milletvekili Mesut Genç katıldı.

Komite toplantısında,  Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu, İçişleri Bakanlığı’ndan Hilmi Balkan, Muhtarlar Birliği Başkanı Hüseyin Barbet ve Ali Tosun da yer aldı.

11/11/2019 15:16
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Komite gündeminde, haber, kıbrıs, olan, Köy ve, Mahalle, ve, ihtiyar, Heyetleri, Yasa, Tasarısı’nın, genel, görüşmesini, tamamladı
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.