Kraliyet ailesi, Harry ve Megan'dan evi boşaltmasını istedi

ads ads ads ads
02/03/2023

ads
Kraliyet ailesi, Harry ve Megan'dan evi boşaltmasını istedi

İngiliz kraliyet ailesinin 'sorunlu çocuğu' Prens Harry ile eşi Meghan Markle, bir süredir merak uyandıracak kadar derin bir sessizliğe gömülmüştü. Bu yılın ilk ayında, Harry'nin anılarını kaleme aldığı Spare (Yedek) adlı kitap piyasaya çıktı ve kelimenin tam anlamıyla bir "bomba" etkisi yarattı. Prens Harry de kitabın tanıtımı için röportajdan röportaja koşturup durdu. Yaptığı açıklamalar bir yana kitaptan yapılan ve basında yer alan alıntılar da büyük gürültü kopardı. O dönemde eşi Meghan Markle da şaşırtıcı bir sessizlik içindeydi, hiç ortalarda görünmedi.

KONUTLARINI BOŞALTMA 'EMRİ'
Kitabın fırtınası dindikten sonra Harry de bir anda ortadan kayboldu. Bu durum öyle bir hale geldi ki çiftin hayranları neden konuşmadıkları konusunda çeşitli teoriler üretmeye başladı. Şimdi en büyük tartışma konusu çiftin bir sonraki adımının ne olacağı. Kral Charles'ın gelecek mayıs ayında yapılacak olan taç giyme törenine katılıp katılmayacağı kafalardaki en büyük soru işareti. Durum böyleyken İngiliz kraliyet ailesinden bir Haber geldi.

Annesi Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümünün ardından tahta çıkan Kral 3. Charles, belki de ilk anda kimsenin aklına gelmeyen bir adım attı. Oğlu Harry ile gelini Meghan'ı İngiltere'deki konutları olan Frogmore Cottage'dan "kovdu." Gelin bu olaya bir bakalım.

02/03/2023 08:50
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kraliyet, ailesi, Harry, Megan, ev, kovdu,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.