KTAMS Başkanı Bengihan, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

“SALGIN RİSKİNİN DEVAM ETTİĞİ BU SÜREÇTE GÖREVLERİNİN BAŞINA DÖNEN ÖĞRETMENLERİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLAR VE HER ZAMAN YANLARINDA OLDUĞUMUZU VURGULARIZ”

ads ads ads ads
05/10/2020
HK

ads
KTAMS Başkanı Bengihan, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Başkanı Güven Bengihan, salgın riskinin devam ettiği bu süreçte görevlerinin başına dönen öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı ve her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

KTAMS Başkanı Güven Bengihan 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

“Bu yılı covid-19 pandemisi nedeniyle çok farklı şartlarda geçirmekteyiz.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de öğretmenler ve öğrenciler çok uzun bir süre okullarından uzak kaldılar. Her zaman olduğu gibi bu zorlu süreçte ekonomik yönden zayıf olan kesimlerin çocukları fırsat eşitsizliği nedeniyle uzaktan eğitim olanaklarına erişimde büyük zorluklarla karşılaştılar veya hiç erişemediler.

Dünyanın en saygın ve fedakârlık gerektiren mesleklerinden birini yapan öğretmenlerimizin tüm olanaksızlıklara rağmen öğrencilerinin eğitimine uzaktan da olsa katkı koyma çabaları takdire layıktır. 

Salgın riskinin devam ettiği bu süreçte görevlerinin başına dönen öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlar, her zaman yanlarında olduğumuzu vurgularız.”

05/10/2020 14:27
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: KTAMS, Güven Bengihan, Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.