KTÖS: ''Sertoğlu ve Ekibinin Yanındayız''

ads ads ads ads
31/03/2015

ads
KTÖS: ''Sertoğlu ve Ekibinin Yanındayız''

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Genel Sekreteri Şener Elcil, Kıbrıs Türk toplumunu dünyadan soyutlayarak, uluslararası hukukun dışına çıkarmak ve Kuzey Kıbrıs’ı Türkiye’nin kolonisi yapmak için yıllardan beri uğraş veren işbirlikçi ayrılıkçı çevreler olduğunu ileri sürerek, bu çevrelerin Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) Kıbrıs Futbol Organizasyonuna (KOP) katılımı için yaptığı resmi başvuruyu bahane ederek, Federasyon Başkanı Hasan Sertoğlu’na acımasızca saldırarak gerçek yüzlerini ortaya koyduklarını savundu.

Elcil, yaptığı yazılı açıklamada “Kıbrıs Türk toplumunu dikenli teller, duvarlar, askeri kontrol noktaları arkasından toplayıp adeta bir mandıra düzeninde yaşatanların paniğinin bu yağma düzeninin bitecek olmasından kaynaklandığını” iddia etti.

Elcil, toplumu ambargo-izolasyon yalanı ile kandırıp, çözümden kaçan sahte milliyetçiler ve aile yakınlarının Kıbrıs Cumhuriyeti kimlik ve pasaportu almak için ise herkesten önce davrandıklarını da öne sürdü.

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ve ekibine saldıranları “ambargo tüccarları” ve “sahte çözümcüler” olarak niteleyen Elcil, bu kişilerle bir yere varılamayacağını ifade ederek, uluslararası hukuk içine girme konusunda Kıbrıs Cumhuriyeti’ndeki hakları talep etmekten başka yol olmadığını savundu. Elcil, Sertoğlu ile ekibinin yanında olduklarını bildirdi. 

31/03/2015 12:39
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ktös, şener elcil, sertoğlu
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.