Kudret Özersay: Giriş çıkışlar polis kontrolüne tabi olacak

Özersay: "14:00 itibariyle tam sokağa çıkma yasağı yürürlüğe giriyor"

ads ads ads ads
27/03/2020
HK

ads
Kudret Özersay: Giriş çıkışlar polis kontrolüne tabi olacak

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Ziyamet, Yeşiköy, Balalan, Adaçay, Sipahi, Yenierenköy, Dipkarpaz, Gelincik, Derince, Boltaşlı, Taşlıca, Avtepe, Kaleburnu, Kuruova ve Esenköy’de bugün saat 14.00 itibari ile itibariyle kısmi sokağa çıkma yasağı yerine, tam sokağa çıkma yasağının yürürlüğe gireceğini belirtti. 

Özersay, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Karpaz bölgesinde aşağıda ismi sayılan köy/yerleşim yerlerinde bugün 14:00 itibariyle kısmi sokağa çıkma yasağı yerine, TAM sokağa çıkma yasağı yürürlüğe giriyor. Dün itibariyle başlatılan ve temaslı olabilecek kişiler temelinde yürütülen genel virüs taramasını daha etkili şekilde yapabilmek maksadıyla yürürlüğe konulacak bu uygulama ile acil hastalık maksadı haricinde kimse sokağa çıkamayacak. Bu bölgeye giriş çıkışlar da polis kontrolüne tabi olacak. Ayrıca bu süreci takip edip bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamak ve koordine etmek üzere bir Karpaz koordinasyon kurulu oluşturuldu.

 

Ziyamet, Yeşiköy, Balalan, Adaçay, Sipahi, Yenierenköy, Dipkarpaz, Gelincik, Derince, Boltaşlı, Taşlıca, Avtepe, Kaleburnu, Kuruova, Esenköy”

27/03/2020 13:46
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, , POLİS, sokağa çıkma yasağı, Ziyamet, Yeşiköy, Balalan, Adaçay, Sipahi, Yenierenköy, Dipkarpaz, Gelincik, Derince, Boltaşlı, Taşlıca, Avtepe, Kaleburnu, Kuruova, Esenköy, Koronavirüs, haber, kıbrıs, kktc, kıbrıs haberleri
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.