Kurban Bayramı’nda aramalar BiP’ten

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler yurt içi ve Türkiye’deki tüm hatlar ile BiP üzerinden 60 dakika ücretsiz konuşma fırsatına sahip olacak.

ads ads ads ads
20/08/2018

ads
Kurban Bayramı’nda aramalar  BiP’ten

Kuzey Kıbrıs Turkcell, iletişim ihtiyacının arttığı bayram günlerinde müşterilerine özel bir kampanya sundu. Hem kampanya hakkında açıklama yapan hem de Kurban Bayramı’nı kutlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden açıklamasında şunlara yer verdi: “Bayramların bizler için ayrı bir önemi vardır. Bu özel günlerde yakınlarımızı yanımızda hissetmek isteriz. Bazılarımızın sevdikleri yanındadır, bazılarımızınsa kilometrelerce uzakta ve onların hasretini çekeriz. İşte bizler bu zamanlarda sevdiklerinizi yanınızda hissedin, onlarla rahat rahat iletişim kurun ve özlem giderin diye size özel kampanyalar tasarlıyoruz. Kurban Bayramı’na özel sunulan bu kampanyada da müşterilerimize tamamen yerli ve milli uygulamamız BiP üzerinden yurt içindeki ve Türkiye’deki tüm hatlar ile konuşabileceği ücretsiz tam 60 dakika sunuyoruz. Bunu yaparken tek amacımız gönülden bağlı olduğumuz müşterilerimizin Kurban Bayramı’nda yüzlerini güldürmek, teknoloji ile uzakta olan sevdiklerini yanlarına taşımaktır. Bu vesile ile Turkcell ailesi olarak tüm Müslüman âleminin bayramını kutlarız.”

Yerli ve milli uygulama BiP’ten 60 dakika hediye

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamaya göre BAYRAM yazıp 5467’ye kısa mesaj (SMS) gönderen tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler sabit telefon hatlarının da aranabildiği yerli ve milli uygulama BiP üzerinden yurt içi ve Türkiye her yöne 60 dakika ücretsiz konuşma hakkı kazanacak. Açıklamada faturalı ve faturasız hat kullanan tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell kullanıcılarının kampanyadan faydalanabileceği vurgulanırken, hediye talebinin bayram boyunca yapılabileceği belirtildi. Bunun dışında BiP uygulaması olmayıp uygulamayı ilk kez indirecek kişilere de 1GB internet hediye edildiği verilen bilgiler arasında.

Nasıl faydalanırım?

BiP uygulaması olan ve kampanyadan faydalanmak isteyenlerin tek yapması gereken talepte bulunmak. BiP uygulaması olmayan ve kampanyadan yararlanmak isteyenler içinse şu bilgilere yer verildi: “Telefonunuzda BiP uygulaması yoksa işletim sistemine göre Google Play Store veya App Store'a BiP yazarak, uygulamayı indiriniz. Uygulamayı açtığınızda karşınıza çıkan aktivasyon ekranına telefon numaranızı girerek, aktivasyon için gerekli SMS şifresini isteyiniz. SMS ile gelen kodu BiP uygulaması aktivasyon sayfasına girerek işleminizi tamamlayabilirsiniz. Sonrasında BAYRAM yazıp 5467’ye SMS göndererek talepte bulunabilir, hediye dakikalarınızı hattınıza tanımlayabilirsiniz. Uygulama içerisindeki rehbere girip aramak istediğiniz kişiyi seçerek BiP her yöne arama seçeneğini seçerek aramanızı başlatabilirsiniz. 20 ile 24 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak, bir kez faydalanabileceğiniz kampanya günlüktür ve katılım sağlanan günden ertesi gün saat 23:59’a kadar geçerlidir. Kalan dakikalarınızı öğrenmek için KALAN yazıp 5467’ye SMS göndererek bilgi sahibi olabilirsiniz. Kampanyadan tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell ses hattı kullanıcıları yararlanabilir.”

20/08/2018 17:00
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kurban bayramı, turkcell
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.