Kuzey Kıbrıs Turkcell gençleri evlerindeymiş gibi karşılıyor

ads ads ads ads
07/10/2016

ads
Kuzey Kıbrıs Turkcell gençleri evlerindeymiş gibi karşılıyor

Kuzey Kıbrıs Turkcell, yeni ders yılı için ülkemize gelen binlerce üniversite öğrencisini karşılayarak “hoş geldiniz” dedi.

“İlk Araman Bizden” konseptiyle gençler için hazırladığı iletişim noktasından, yüksek öğrenim için adamıza gelen gençlere aileleri ile görüşme imkanı sundu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell otobüslerini bekleyen öğrencilere de otoparkta soluk alacakları alan yaratarak onlara hem dinlenme hem de oyun oynama ayrıcalığını yaşattı.

 

Kuzey Kıbrıs Turkcell, yüksek öğrenim için ülkemizi seçen gençleri havaalanında karşılayarak onlara büyük bir ailenin parçası olmanın sıcaklığını yaşatıyor.

“Gnçtrkcll’li olmak ayrıcalıktır” diyen Kuzey Kıbrıs Turkcell, adamıza yeni gelen öğrencilerin aileleri ile iletişim ihtiyaçlarını da anında karşıladı.

“İlk Araman Bizden” anlayışıyla adamıza gelen gençlere Ercan Havaalanı’ndaki özel iletişim noktasından aileleri ile görüşme imkanı sundu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell ayrıca otobüslerini bekleyen öğrencilere de otoparkta soluk alacakları alan yaratarak onlara hem dinlenme hem de oyun oynama ayrıcalığını yaşattı.

Üniversite öğrencileri, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ücretsiz Wi-Fi (Kablosuz internet ağı) imkanı ile de tanışırken, iletişim ihtiyaçlarını kaliteli ve kesintisiz teknoloji ile karşıladı.

Gnçtrkcll’lilere Bitmeyen Paketler

Kuzey Kıbrıs Turkcell, yeni ders yılı için ülkemize gelen binlerce üniversite öğrencisini karşılayarak “hoş geldiniz” dedi.

“Gnçtrkcll”lilere sunulan yeni paket avantajlarını da tanıtan Kuzey Kıbrıs Turkcell, öğrencilere, yüksek öğrenim yaşamları boyunca hep yanlarında olacağının mesajını verdi.

Gençler için düzenlenen “Faturasız Bitmeyen Süper” ve “Faturasız Bitmeyen Mega”, “Faturalı Bitmeyen Mega” paketlerinde, aylık kullanılabilecek; tüm Gnçtrkcll’lilerle sınırsız konuşma, 4 GB bitmeyen internet, 10 bin SMS ve her yöne arama yapılabilen 150 dakika yer alıyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, Mega Paketler içerisindeki 150 dakika ile yurt içi ve yurt dışı her yöne, süper paket dahilindeki 150 dakika ile yurt içi ve Türkiye yönlerine arama yapılabildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, “Gnçtrkcll”lilerin paket dahilinde bulunan 4 GB internet kotası dolduğunda, düşük hızla kesintisiz bir şekilde internet kullanımının devam ettiği bilgisine de yer verildi.

“Öğrencilerin ihtiyaçlarını dinleyerek ve anlayarak, gençlerimize birbirleri ile bitmeyen konuşma dakikaları ve bitmeyen internet sunuyoruz” diyen Kuzey Kıbrıs Turkcell, Gnçtrkcll’lilere yönelik özel ihtiyaca göre dönüşen paketlerin de devam ettiğine dikkat çekti.

Gençlerin markası

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada “Gnçtrkcll”in şu avantajları da hatırlatıldı:

“Tek SMS ile internet, dakika ve her ikisini de isteyenlere yönelik paketlerimiz mevcuttur.

Yine, yeni olarak 3 aylık paketlerimizle de Gnçtrkcll’liler her ay paket yenileme ihtiyacı duymadan 3 ayda bir yenilenen 450 dakika, 10 GB internet ve 10 bin SMS içeren paketleri de tercih edebilmektedirler. Gnçtrkcll’in tüm avantajlı paketlerinin yanında, Gnç paketi olan herkes, popüler mekanlarda konumlandırılmış Wi-Fi hizmetinden de ücretsiz olarak yaralanabilmektedirler. Adanın en çok tercih edilen, gençlerin markası Gnçtrkcll daha da büyümeye, gençlerin ihtiyaçlarını anlayıp, hem eğlenceli hem kaliteli bir dünya sunmaya devam ediyor.” 

07/10/2016 12:24
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kuzey Kıbrıs Turkcell
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.