Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerle konuşma hediye

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler Sarı Sandık kampanyası ile Kurban Bayramı’nda bir gün sınırsız konuşacak.

ads ads ads ads
09/08/2019

ads
Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerle konuşma hediye

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler Kurban Bayramı boyunca sevdikleriyla rahatça konuşabilecek..

Turkcell’liler bayramda diledikleri bir günü seçerek birbirleriyle sınırsız ve ücretsiz konuşma hakkına sahip olacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden: “Müşterilerimizin Kurban Bayramı’nı kutlarken sevdiklerimizi, büyüklerimizi unutmayalım ve bayramlarını kutlamak için rahatça iletişim kurabilelim diye bir gün boyunca tüm müşterilerimize ücretsiz konuşma hediye ediyoruz.”

Kuzey Kıbrıs Turkcell, tüm müşterilerine ayrıcalıklı iletişim kolaylığı sunduğu Sarı Sandık bayram kampanyasını tanıttı. En fazla iletişim kurmaya ve sevdiklerimizi aramaya ihtiyacımız olan bu özel bayram günleri için müşterilerine özel bir hediye sundu. Hem kampanya hakkında açıklama yapan hem de Kurban Bayramı’nı kutlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden açıklamasında bayramların önemine değindi. Maden sözlerine şöyle devam etti: “Bayram denince akla her ne kadar büyükleri ve sediklerimizi ziyaret etmemiz gerektiği gelse de bizden uzak olan yakınlarımızı da unutmamak bir o kadar önemli. Bu yüzden bizler ekip arkadaşlarımızla bu hediye kampanyayı duyurarak herkesin Kurban Bayramı’nı bu şekilde kutlamak istedik. Tek amacımız bizi yaratan, en büyük ailemiz olan tüm müşterilerimize dokunmak ve Kurban Bayramı’nda herkesin yüzünü güldürmektir. Turkcell ailesi olarak tüm Müslüman âleminin bayramını kutlarız.”

Seçtiğin bir gün sınırsız konuş

Kuzey Kıbrıs Turkcell Sarı Sandık kampanyasının detaylarını aktardığı açıklamasında bu faydadan yararlanmak isteyen kişilerin BAYRAM yazıp 5515’e kısa mesaj (SMS) göndermesi gerektiğini belirtti. Açıklamada tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin birbirleriyle bir gün boyunca yurt içinde konuşma yapabileceği söylendi. Açıklamayla ilgili diğer detaylarsa şöyle açıklandı: “Kampanya SMS gönderiminin ardından gelen bilgi mesajı ile başladıktan sonra ertesi gün 23.59’a kadar devam edecek, bu süre zarfında kişi ücretsiz ve sınırsız konuşma yapabilecektir. 10.08.2019’da başlayacak kampanya 14.08.2019 tarihlerinde son bulacaktır. Başvurular bu tarihler arasında alınacaktır.”

09/08/2019 14:43
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kuzey Kıbrıs Turkcell, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.