La Casa De Papel'in 5. Sezonla Final Yapacağı Açıklandı

Netflix, en popüler orijinal yapımlarından olan La Casa De Papel'in önümüzdeki dönemlerde yayınlanacak 5. sezonla final yapacağını açıkladı

ads ads ads ads
31/07/2020

ads
La Casa De Papel'in 5. Sezonla Final Yapacağı Açıklandı

2017 yılında İspanyol televizyon kanalı Antena 3'te 15 bölüm olarak yayınlanan La Casa De Papel, daha sonraları dijital medya devi Netflix tarafından satın alınarak izleyicilere sunulmuştu. Diziyi daha kısa parçalara ayırarak toplam 22 bölüm halinde yayınlayan Netflix, gelen olumlu eleştirilerin ardından hiç hız kesmeden üçüncü ve dördüncü sezonları da yayınlamıştı.

Netflix ekranlarında yayınlanmaya başladığı andan itibaren şirketin en popüler yapımlarından biri halini almayı başaran İspanyol dizisi, son olarak geçtiğimiz nisan ayında 8 bölümden oluşan 4. sezon ile izleyenlerin karşısına çıktı. Diziyi takip edenlerin bileceği üzere bu sezonda hikâye tam olarak sonuçlanmamış ve yeni bir sezonun sinyalleri verilmişti.

Netflix, La Casa De Papel'in 5. sezonla final yapacağını açıkladı:

Günümüzün en beğenilen Netflix Orijinal yapımları arasında yer alan La Casa De Papel'in yayınlanacak yeni sezonu merakla bekleniyor. İzleyenler yeni sezonda neler olacağını tahmin etmeye çalışırken bugün sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapan Netflix, yayınlanacak 5. sezonun aynı zamanda dizinin final sezonu olacağını açıkladı.

Uluslararası alanda büyük popülerlik kazanan dizi, başlangıçta "İspanyol tarihinin en mükemmel soygununu" planlayan, plan dahilinde İspanyol Kraliyet Darphanesi'nden 2,4 milyar euro çalmaya çalışan bir grup soyguncunun hikâyesini konu ediniyordu. İlerleyen sezonlarda ise bu kez aynı grubun İspanya Merkez Bankası'nı soyma çabaları izleyenlere aktarıldı.

Ülkemizde de büyük beğeni toplayan La Casa De Papel'in yayınlanan ilk 4 sezonu şu anda Netflix üzerinden izlenebiliyor. 5. ve final sezonunun ne zaman yayınlanacağı hakkında ise henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

31/07/2020 21:23
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: La Casa De Papel, büyük soygun,
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.