Lefkoşa LC Waikiki'de hırsızlık

Lefkoşa’da LC Waikiki isimli mağazada çalışan iki Türkmenistan vatandaşı, iki yıllık süreçte 4 bin 100 parça kıyafet ve ayakkabı çaldığı gerekçesiyle tutuklandı.

ads ads ads ads
20/02/2019

ads
Lefkoşa LC Waikiki'de hırsızlık

(Kamalı Haber) - Lefkoşa’da LC Waikiki isimli mağazada çalışan iki Türkmenistan vatandaşı, iki yıllık süreçte 4 bin 100 parça kıyafet ve ayakkabı çaldığı gerekçesiyle tutuklandı. Zanlılarla ayni evde ikamet eden kadın zanlı Z.G’de hırsızlık mal kabulü suçuyla tutuklandı. Üç zanlı da dün mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede meseleyle ilgili olarak yeminli şahadet veren polis memuru Gülen Bulut, 2018 ile 2019 tarihleri arasında Lefkoşa’da Mehmet Akif Caddesi’nde faaliyet göstermekte olan LC Waikiki isimli mağazada müstahdem olarak çalışan zanlılar C.T ve N.A’nın işyerinin depo kısmında bulunan takribi 4 bin 100 adet muhtelif konfeksiyon malzemelerini gizlice depodan dışarıya çıkarıp, sirkat ettiklerini anlattı. Bulut, aynı gün zanlıların evinin mahkeme emri gereği arandığını ve sirkat edilen ayakkabılar ve giyim eşyalarının bir kısmının bulunarak, emare alındığını kaydetti. Bulut, zanlı C.T’nin gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini söyledi. Bulut, ayni evde sakin zanlı Z.G’nin çalıntı olduğunu bildiği kıyafetleri almakla methaldar olduğunu belirtti. Tahkikatın devam ettiğini söyleyen Bulut, zanlıların iki gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının iki gün tutuklu kalmasına emir verdi. 

20/02/2019 14:43
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: LC Waikiki’yi soydular!
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.