Lefkoşa’da Motosiklet ve Bisiklet Hırsızlığından Bir Kişi Tutuklandı

Lefkoşa’da Burak Dahlameroğlu’na ait motosikletin ve Hüseyin Sporcuoğlu’na ait bisikletin çalınmasıyla ilgili soruşturma sürdüren polis, bir kişiyi tutukladı.

ads ads ads ads
13/06/2020
HK

ads
Lefkoşa’da Motosiklet ve Bisiklet Hırsızlığından Bir Kişi Tutuklandı

Lefkoşa’da meydana gelen bisiklet ve motor hırsızlığı ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Abderrahmane Rachdaouı bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Mehmet Şener olayla ilgili bulguları aktardı. Şener huzurda bulunan zanlı Abderrahmane Rachdaouı’nin Sirkat ve Mülke Tecavüz suçundan methaldar olduğunu söyledi. Şener 9 Haziran 2020 tarihinde 01.00 - 05.30 saatleri arasında Lefkoşa'da H.S’ye ait Trek marka yeşil renk bisikletin ikametgâhının Garaj kısmı içerisinden sirkat edildiği ve yine 10 Haziran 2020 tarihinde saat 02.20 raddelerinde Lefkoşa’da sakin B.D’ye park halinde bulunan FN 703 plakalı mavi renk Honda marka motorsiklet sirkat edildiği yönelik şikâyet olduğunu söyledi.

Polis 10 Haziran 2020 tarihinde olay bölgesinde bulunan kamera görüntüleri incelendiğinde konu ikametgâhlara girerek mülke tecavüz suçunu işleyen ve Trek marka yeşil renk bisikleti ve FN 703 plakalı mavi renk Honda marka motorsikleti sirkat eden şahsın zanlı Abderrahmane Rachdaouı olduğu tespit edilmesi üzerine 12 Haziran tarihinde derdest emri gereği tutuklandığını söyledi. Polis ayrıca yapılan ileri soruşturmada Bisiklet ile motorun tespit edilerek emare alındığını belirtti. Polis soruşturmanın yeni olduğunu ve alınması gereken ifadeler olduğunu ayrıca bölgede faili meçhul hırsızlık olayları olduğunu belirterek tahkikat maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gülay Süleymanoğlu zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. (Kamalı Haber)  

13/06/2020 11:00
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Abderrahmane Rachdaouı, motosiklet, bisiklet
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.