Leonardo DiCaprio Cannes'da 9 dakika boyunca alkışlandı

Ünlü yönetmen Martin Scorsese'nin uzun zamandır üstünde çalıştığı, Leonardo DiCaprio'nun başrolde yer aldığı Western suç dramı "Killers of the Flower Moon" Fransa'da düzenlenen prestijli Cannes Film Festivali'nde ilk kez gösterildi. Festivalin en çok merak edilen filmlerinden olan yapım, 9 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

ads ads ads ads
21/05/2023

ads
Leonardo DiCaprio Cannes'da 9 dakika boyunca alkışlandı

Fransa'nın güneyinde bulunan Cannes kentinde bu yıl 76'ncısı düzenlenen Cannes Film Festivali film gösterimleri ve gösterişli kırmızı halısıyla devam ediyor.

Martin Scorsese'nin uzun zamandır üstünde çalıştığı Western suç dramı "Killers of the Flower Moon" Cannes Film Festivali'nde izleyiciyle buluştu.

9 DAKİKA AYAKTA ALKIŞLANDI

Oyuncu kadrosunda Robert De Niro, Brendan Fraser, Jesse Plemons, Lily Gladstone gibi isimlerin yer aldığı film, festival gösteriminin ardından 9 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

CANNES'A DAMGA VURDU

3 saat 26 dakika uzunluğundaki film, bu yıl Cannes Film Festivali'nde en uzun süre alkışlanan film oldu.

Aldığı tepkiler üzerine mutluluğunu dile getiren yönetmen Scorsese "Sanırım hayatımda hiç böyle bir şey deneyimlemedim" dedi. Yönetmen festivale en son 1985 yılında "After Hours" filmiyle katılmıştı.

David Grann'in gerçek bir hikayeden esinlenerek yazdığı kitaptan uyarlanan film, 1920'lerde ABD'de geçiyor. Film 20 Ekim'de sinemalarda.

Beraber imza attıkları projelerle Hollywood’un ikonik ikilisi haline gelen Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese, daha önce Zindan Adası, Göklerin Hakimi ve Köstebek gibi yapımlarda beraber çalıştı.

21/05/2023 14:24
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Leonardo DiCaprio, Cannes, alkış
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.