Lexus LC’ye yeni renk!

Japon premium otomobil üreticisi Lexus, Coupe LC ürün gamına yeni bir versiyon kattı. LC Coupe’nin karnelyan taşı gibi yeni kırmızı-turuncu tonlarına sahip “Blazing Carnelian” isimli boyası, aracın renk seçenekleri arasındaki yerini aldı.

ads ads ads ads
14/08/2020

ads
Lexus LC’ye yeni renk!

Lexus kullanıcıları, LC'nin bu renk temasına sahip modelinin iç mekanını da aynı şekilde farklı renkteki döşemelere sahip “Manhattan Orange” temasıyla kombine edebiliyor.

Lexus tasarımcılarının kendi araç renklerini tasarlama özgürlüğünün keyfini çıkarmasıyla birlikte, ortaya böylesine özel bir boya çıktı. Yeni boyanın taslaktan üretime geçmesi için 2 yıllık bir geliştirme sürecine ihtiyaç duyuldu.

Blazing Carnelian renginin görsel kalitesi, yüksek doygunluğa sahip baz katmanlar dahil olmak üzere çoklu kat uygulamasıyla elde edildi. Bu sayede farklı açılardan LC'nin tüm kıvrımlı hatları ve aerodinamik çizgileri ortaya çıkıyor.

Yılda iki defa, batan güneşin tüm ana cadde üzerinden seyredilmesiyle ünlenen Manhattan Günbatımı'ndan ilham alarak yapılan kabinde ise, birçok özel detay var. Kapı panellerinden, koltuklara ve tavana kadar meşhur gün batımının rengine yer verildi.

14/08/2020 18:26
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Lexus LC, LC Coupe, haber, otomobil
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.