Lifecell Digital ve West Technology İş Birliği Protokolü İmzaladı

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ISS (İnternet Servis Sağlayıcı) şirketi Lifecell Digital ve Creditwest Engine Solutions Technology Ltd (West Technology) bir ilke imza attı.

ads ads ads ads
16/05/2019

ads
Lifecell Digital ve West Technology İş Birliği Protokolü İmzaladı

‘Ev interneti kesintisiz hızı ile uçuruyor’ sloganıyla sabit geniş bant piyasasına yeni bir anlayış getiren Lifecell Digital ile  Kuzey Kıbrıs’ın en büyük özel bankası olan Creditwest Bank’ın iştiraki Creditwest Engine Solutions Technology (West Technology) arasında bir iş birliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında West Technology şirketi, Lifecell Digital Ev İnterneti satışa sunulacak.

Müşteri memnuniyeti adına yapılan bu iş birliği sonucu Lifecell Digital Ev İnterneti’ne sahip olan kullanıcılar ödeme kolaylığı imkânı bulurken Lifecell Digital Ev İnterneti’ne sahip olmak için başvuru yapmak isteyen Creditwest müşterilerine de olanak sunuluyor.

Düzenlenen protokol törenine Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü ve Lifecell Digital Yönetim Kurulu Üyesi Harun Maden, Creditwest Bank Genel Müdürü ve West Technology Direktörü Mazher Zaheer, Lifecell Digital Genel Müdürü Emre Erosal, Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış & Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Küçüközdemir, Creditwest Bank Genel Müdür Yardımcısı Şahin Pekel, Creditwest Bank Genel Müdür Yardımcısı Doğan Akay, Lifecell Digital Bireysel Satış Yöneticisi Hasret Uludağ ve Creditwest Bank Alternatif Dağıtım Kanalları Uzmanı Şerife Komut katıldı.

Creditwest Bank Genel Müdürü ve West Technology Direktörü Mazher Zaheer: “Bizler eminiz ki, bu iki şirketin beraber çalışması sadece bizler için değil Kuzey Kıbrıs için de farklı bir marka ve farklı bir teknoloji yaratmaya çok yardımcı olacaktır”

Mazher Zaheer şunları söyledi: “ Creditwest Bank ve West Technology olarak Kuzey Kıbrıs’ta her zaman teknolojiye önem veriyoruz ve 10 senedir de bu konu ile ilgili çok ciddi yatırımlar yapıyoruz. Kuzey Kıbrıs’ta yatırımlar gerçekleştirirken de sektörün en iyileri ile iş birliği yapmayı arzuluyoruz. Kuzey Kıbrıs Turkcell ile de teknoloji sektöründe iş birliği yapıyoruz. Bizler finans sektöründe çalışıyoruz ve 2008 yılında sonra finans ile teknolojiyi ayrı düşünmenin mümkün olmadığını biliyoruz. O yıllarda bankacılık sektörü biraz daha geride kalırken teknoloji şirketleri ilerleme kaydetti. Şu an bizler bankacılık sektörü olarak bu durumu yakalamak için “takip etme” pozisyonundayız.  Ve bu pozisyondayken de yine teknoloji şirketlerinin iş birliklerine ve bilgi birikimlerine ihtiyacımız var. Biz banka olarak özellikle Kuzey Kıbrıs’ta kendi bilgi teknolojilerimizi de kullanarak çok ciddi yeni ürünler hazırlayıp müşterilere sunuyoruz. Yeni ürünleri özellikle de dijital yeni ürünleri müşterilere sunarken de bir teknolojinin bulunması gerekiyor. Bu teknolojiye de sağlamak için en iyi iş birliğini sağlayacağımız firmalar ile çalışıyoruz. Bu şirketlerin arasında da Kuzey Kıbrıs Turkcell bulunuyor. Geçen sene bizler Creditwest Bank olarak teknoloji alanında bir adım daha ileri atarak da West Technology şirketimizi kurduk. Bugün West Technology şirketimiz de Lifecell Digital ile iş birliği başlatıyor. Bu iş birliğinin kesinleşmesi için 6 aylık bir süre geçti. Bizler eminiz ki, bu iki şirketin beraber çalışması sadece bizler için değil Kuzey Kıbrıs için de farklı bir marka ve farklı bir teknoloji yaratmaya çok yardımcı olacaktır. Ben her zaman inanıyorum ki, teknoloji konusunda herhangi bir ambargo yok. Bizlerin kendi bilgi ve becerileri yeterli seviyededir. Kuzey Kıbrıs’ta bunu ispatlayabiliyoruz. Sadece bizlerin yapması gereken belirli bir vizyon oluşturması ve o vizyonu da yeni nesillere aktarması. Bu iş birliği,  iki kuruma ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olur inşallah.”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü ve Lifecell Digital Yönetim Kurulu Üyesi Harun Maden: “ Bir bankanın ve bir teknoloji şirketinin bir arada hizmet veriyor olması Kuzey Kıbrıs’ta bir ilk olacaktır.”

İmza töreninde konuşan Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü ve Lifecell Digital Yönetim Kurulu Üyesi Harun Maden, “Bugün burada Kuzey Kıbrıs’ta bir ilk olan yenilikçi bir iş birliğine imza atmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bu yıl Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak bizler adada 20. yılımızı kutluyoruz. 20 yıldır, Kuzey Kıbrıs’ta birçok ilklere imza atmış bulunmaktayız. Mobil haberleşme konusunda bütün ilkleri bizler başlattık diyebiliriz.  Data iletişiminin gelişmesine bağlı olarak 2017 yılının sonunda Lifecell Digital LTD. şirketimizi kurduk. Bu şirketimiz ile birlikte de sabit internet pazarında da faaliyet göstermeye başladık. Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Creditwest olarak uzun yıllardır süren güzel bir iş birliğimiz var. Creditwest Bank’ın iştiraki olan West Technology ile Kuzey Kıbrıs Turkcell’in sabit internet şirketi olan Lifecell Digital LTD’nin bir iş birliğini duyurmak için bir aradayız. Bu iş birliğinden çok güzel sonuçlar elde edileceğini düşünüyorum. Fintech sektörü şu an teknoloji dünyasında en hızlı ve en sıcak gelişmelerinin olduğunu bir alandır. Teknoloji ve iletişim ile beraber bankacılık ve ödeme sistemleri tamamen teknolojiye, internete ve mobil ağ üzerine gelişmeye başladı. Dünya’da, Avrupa’da ve Türkiye’de bu alanda çok ciddi gelişmeler bulunuyor. Creditwest, Kuzey Kıbrıs’ta da bu alanda öncü çalışmalarını gerçekleştiren bir kurumdur.  Bu alandaki inovatif girişimciliklerinden dolayı kendilerini de tebrik etmek istiyorum. Bizler de Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak,  Creditwest Grubu’nun mobil ödeme hizmetlerinde ilk müşterilerinden biriyiz. Lifecell Digital ve West Technology’nin iş birliği ile ortak bir iş yapmaya adım atmış oluyoruz. Bundan sonra da farklı alanlarda West Technology ile Kuzey Kıbrıs Turkcell’in iş birliği kendini gösterecektir. İş birliklerimizi geliştirmek için çalışmalar içerisindeyiz. Bu iş birliğimizin iki kurum adına ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ederim.”

16/05/2019 16:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kuzey Kıbrıs Turkcell, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.