Lions Kulüpleri ahil temizliği ve caretta etkinliğini birlikte gerçekleştirecek

KKTC'deki Lions Kulüpleri”, sahil temizliği ve caretta etkinliğini birlikte gerçekleştirecek.

ads ads ads ads
09/08/2022
tak

ads
Lions Kulüpleri ahil temizliği ve caretta etkinliğini birlikte gerçekleştirecek

KKTC'deki Lions Kulüpleri”, İskele Sahil Lions Kulübü'nün marka etkinlikleri arasında yer alan ve Lions küresel servis aktivitelerinden birisi olan 'çevre' etkinliğini büyük bir organizasyona dönüştürüyor. Lions Kulüpleri, sahil temizliği ve caretta etkinliğini birlikte gerçekleştirecek.

Lions Kulüpleri tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, 11 Ağustos Perşembe akşamı saat 18:30'da İskele Balık Restaurant Otoparkı'nda buluşacak olan Lions Kulüpleri, sahil temizliği ve carettaları yuvalarından denize ulaştırma etkinliği düzenleyecek.

Doğu Akdeniz Üniversitesi SAGM - Su Altı Araştırma ve Görüntüleme Merkezi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Burak Ali Çiçek ile ekibinin destek ve iş birliğiyle hayat bulacak olan caretta etkinliğine, Mağusa Kale, Girne Vatan, ev sahibi İskele Sahil, Nicosia New Generation, Mağusa Desdemona, Mağusa Ravelin, Lefkoşa Kuzey Kıbrıs, Young Professionals Cyprus Virtual Lions Kulüpleri ile İskele Sahil Leo Kulübü katılacak.

Çevre gönüllüsü herkese açık olacak olan etkinliğe katılmak isteyenlerin 11 Ağustos Perşembe akşamı İskele Balık Restaurant Otoparkı'nda Lions Kulüpleri ile buluşmaları gerekiyor.

09/08/2022 16:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: caretta, çevre, temizlik, KKTC,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.