Local Pay Babalar Günü Kampanyası Kazanları Açıklandı

ads ads ads ads
12/07/2021

ads
Local Pay Babalar Günü Kampanyası Kazanları Açıklandı

Creditwest Bank’ın 2018 yılında hizmete koyduğu Kuzey Kıbrıs’ın ilk mobil ödeme sistemi Local Pay için Babalar günü kampanyası hazırladı. Kampanyada 1 - 30 Haziran tarihleri arasında ödeme yapanlar arasında yapılan çekilişle 3 kişi akıllı saat kazandı.

Noter Ahmet Çakıcı huzurunda yapılan çekiliş ile kazanan Erkan Yılmaz, Aytekin Sarpkaya, Elif Akol’a hediyeleri Creditwest Bank’tan teslim edildi. Böylelikle Local Pay uygulamasını kullanarak temassız, güvenli ve pratik ödeme sistemini tercih edenler hediye kazandı.

LOCAL PAY’E GELEN GÜNCELLEME İLE HERKES UYGULAMAYI KULLANABİLİYOR

Uygulamayı kullanmak için  geçmişte Creditwest Bank’ta hesap açma gerekliliği varken artık uygulamaya gelen güncelleme ile herhangi bir kredi kartını uygulamaya tanımlayarak veya kredi kartı tanımlamadan kredi kartından top-up para yükleyerek ödeme yapmak  mümkün. 

Ayrıca tüm kullanıcılar akıllı telefonlarına indirdiği Local Pay uygulaması sayesinde başka bir Local Pay kullanıcısına kredi kartından veya hesabından uygulama üzerinden kullanılmak üzere top-up para yükleyebiliyor.

Kuzey Kıbrıs’ın tüm bölgelerinde, 600ü aşkın market, restorant, cafe, çiçekçi,  elektronik, yapı market, benzin istasyonu ve kuaför’ün ödeme sistemine dahil edildiği uygulamada üye işyerleri ve kullanıcıları her geçen gün çoğalıyor. 

KAZANANLAR NE DEDİ?

Erkan Yılmaz: Creditwest Bank’ın Local Pay uygulamasını yaklaşık bir buçuk  yıldır kullanıyorum. Uygulamanın pratik ve teknolojik olması sebebiyle çok memnunum. Özellikle market alışverişlerinde kullanmayı tercih ediyorum. Local Pay uygulamasının en büyük avantajı hesabımda para olmasa bile Dijital Limit’imi kullanarak rahatlıkla temassız alışveriş yapabiliyorum. Teknolojiyi seven herkese Creditwest’in bu güvenli hizmetini tavsiye ediyorum.

Aytekin Sarpkaya: Local Pay’i 2 yıldır kullanıyorum, özellikle market alışverişi için temassız olması sebebiyle yoğun olarak tercih ediyorum. Local Pay’den çok memnunum. Uygulamaya kredi kartını tanımlama özelliğinin de gelmesi ile kredi kartımızı da uygulamaya yükleyeceğiz.

Elif Akol: Local Pay’in temassız olması ve pratik olması sebebiyle market, benzin alışverişlerinde eşim ve ben kullanıyoruz. Hesabımızda para varsa hesaptan veya Dijital Limiti’mizden harcama yapabiliyoruz.

 

 

12/07/2021 16:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Creditwest Bank, Local Pay, Babalar Günü Kampanyası
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.