LTB Başkanı Harmancı Hala Sultan İftar alanına alınmadı

ads ads ads ads
18/05/2019

ads
LTB Başkanı Harmancı Hala Sultan İftar alanına alınmadı

Ülkemizi ziyaret eden T.C Cumhurbaşkanı yardımcısı Sn. Fuat Oktay’ın Hala Sultan Cami’nde düzenlenen iftar programına resmi davetli olan LTB Genel Başkanı Mehmet Harmancı alana alınmadı. 

Tepkisi sosyal medyada dile getiren Mehmet Harmancı "umuyorum ki yetkililer gereken uyarılarını yapacaklardır" dedi

Harmancı'nın açıklaması şöyle:

Kamuoyuna doğru bilgi vermek bir gereklilik olmuştur. 
Ülkemizi ziyarete gelen T.C Cumhurbaşkanı yardımcısı Sn. Fuat Oktay’ın ülkemizi ziyareti sırasında şehrimizde katılacağı iftar programına resmi olarak davet edilmiş ve elbette ülkemizi ziyarette bulunan devlet konuğumuzun katılacağı programa bizlerde icabet etmek için vaktinden önce orada bulunmuştuk. 
Protokol kapısında bulunan polis arkadaşımızın nezaketsizliği sonucu protokol alanına araçla alınmayışımız ve tabiri caiz ise umursamaz tavırları, umuyorum ki protokol aracımızın pahada ucuz olmasından kaynaklanmamaktadır. 
Bunu dahi düşünerek kim olduğumuzu anlatmamıza rağmen sergilenen tavırlar ise bizleri temsil ettiğimiz ve bu şehirdeki insanların sahibi olduğu en önemli kurumumuzun ağırlığını ve varlığını ilgili kişilere hatırlatılması kaçınılmaz olarak yapmamız gerekendi. 
Kamuoyunun bu ve benzeri konular ile bir kez daha gereksiz bir şekilde meşgul olmaması adına umuyorum ki yetkililer gereken uyarılarını yapacaklardır.

18/05/2019 19:43
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: mehmet harmancı
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.