LTB’de Engelsiz Park yapımı için imzalar atıldı

ads ads ads ads
13/09/2017

ads
LTB’de Engelsiz Park yapımı için imzalar atıldı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Kuzey Kıbrıs Lions Kulüpleri Federasyonu’nun birlikte yürüttüğü Feride Yemenicioğlu Engelsiz Park yapımı projesi için bugün imzalar atıldı.

Yenişehir’de gerçekleştirilecek olan Engelsiz Park projesine LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve Kuzey Kıbrıs Lions Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seray Gürün imza koydu.

İmza töreninde konuşan Federasyon Başkanı Seray Gürün engelsiz park yapımı projesi için LTB ile özverili bir çalışma yürüttüklerini söyleyerek LTB Başkanı Harmancı’ya teşekkür etti. Amaçlarının engelli bireylerin sosyal hayata katılımında diğer tüm bireylerle birlikte engelsiz bir yaşam sürdürebilmeleri olduğunu söyleyen Gürün bu nedenle yapılacak park projesinin ulaşabilirliği, kullanılabilirliği, oto parkı, bitkilendirilmesi ve spor alatlerinin egellilere uygun bir şekilde tasarlandırğını belirtti.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı’da konuşmasında, LTB’nin vermiş olduğu hizmetler ve aktiviteler ile sosyal çalışmalar yapan belediyelerin başında geldiğini belirtti. Lions Kulüpleri Federasyonu ile iki yıldır engelsiz park projesi için çalıştıklarını söyleyen başkan Harmancı gösterdikleri çaba, özveri ve iyi niyetten ötürü federasyon yetkililerine teşekkür etti.

Engelli dostu olacak parkın önemine işaret eden Başkan Harmancı hem bölge halkı hemde engelli yurtaşların kullanımına uygun bir park inşaa etmenin büyük bir kazanım olacağını vurguladı. Başkan Harmancı iyi niyetle çıkılan bu yolda hem Yenişehir bölgesine hemde Lefkoşa’ya güzel bir park kazandırılacağını ve LTB’nin de bu projenin gerçekleşmesinde elinden gelen katkıyı sağlayacağını kaydetti.

13/09/2017 16:47
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ltb, engelsiz park
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.