Maden suyunun hiç bilmediğiniz faydaları

ads ads ads ads
15/02/2018

ads
Maden suyunun hiç bilmediğiniz faydaları

Maden suyunun hiç bilmediğiniz faydaları

KEMİKLERİNİZİ GÜÇLENDİRİR

Maden suyu kalsiyum açısından oldukça zengindir. Kalsiyum, kemik oluşumunda rol oynayan en önemli mineraldir. Böylece, maden suyu tüketimi vücuttaki günlük kalsiyum desteğini sağlar. Kemikleri, dişleri ve hatta tırnakları güçlendirici etkisi bulunmaktadır.

YAĞ YAKIMINA YARDIMCI OLUR

Maden suyu, metabolizmanızın daha hızlı çalışmasına yardımcı olur. Günlük hayatta gazlı içecekler yerine maden suyu tercih edebilirsiniz. Metabolizmanızı hızlandıran madensuyu, bu sayede kilo vermenize yardımcı olacaktır.

CİLT PARLAKLIĞINI ARTTIRIR

Maden suyu, cilt dostu silika parçacıklarının bulunduğu taze bir kaynak niteliğindedir. Silika, güzel bir cildin doğal sırrıdır. İnsan derisinde kollajen üretimini tetikler ve destekler. Artan kollajen oluşumu, kırışıkların ve lekelerin azalmasına yardımcı olur. Cildinizin daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar.

SAÇLARI GÜÇLENDİRİR

Kirlilik ve güneş saç sorunlarına neden olabilir. Maden suyu, kafa derisinin PH düzeyini yükselterek saçları güçlendirir ve parlaklığını geri kazandırır. Yıpranmış saçlar için iyi bir çözüm önerisi olabilir.

KRONİK YORGUNLUĞA ÇÖZÜM

Potasyum hafızaya iyi gelmektedir. Beyindeki elektrolitin bir bileşenidir. Bu sayede hafızanızı ve odaklanmanızı artırmak konusunda size yardımcı olur. Zihinsel yorgunluğu engeller. Günlük olarak tüketeceğiniz bir bardak maden suyu sayesinde zihinsel yorgunluktan kurtulabilirsiniz.

KAS SAĞLIĞI İÇİN

Maden suyunun içeriğinde bulunan magnezyum ve potasyum mineralleri kas sistemi üzerinde oldukça faydalıdır.Kas sağlığı için bu iki bileşenden mutlaka yararlanmak gerekir.

15/02/2018 13:26
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Maden suyu
MANŞETLER

HK SAĞLIK

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.