Madonna’nın biyografik filmi iptal edildi

Madonna'nın yönetmenliğini kendisinin üstleneceği hayatını anlatan filmi, dünya turnesi nedeniyle çekilmeyeceği açıklandı. İşte detaylar...

ads ads ads ads
26/01/2023
ALL

ads
Madonna’nın biyografik filmi iptal edildi

Pop müziğin kraliçesi olarak karşımıza çıkan Madonna, biyografi filmi ile karşımıza çıkacaktı. Ancak, Amerikalı şarkıcının dünya turnesine çıkması nedeniyle filmin askıya alındığı gündeme geldi. Projenin neden ilerlemeyeceği ile ilgili bir bilgi ise henüz bilinmiyor.

Universal Pictures, Madonna’nın biyografi filmini rafa kaldırdığını açıkladı. Filmin iptal edildiği haberi Madonna’nın geçen hafta, dünya turnesine başlayacağını belirtmesinin ardından duyuruldu. İddialara göre Madonna, aslında filmin iptal edilmediğini ve gelecekte yine bu projeyi devam ettirmeyi düşündüğü belirtildi. Ünlü şarkıcının mevcut dönemde sadece konserlerine odaklanmak istediği söyleniyor.

“Sanki uzuvlarımı koparmak gibi”

Geçtiğimiz yaz zamanında senaryo ile ilgili bir açıklamada bulunan Madonna, “Çok uzun bir senaryom var ve onu kısaltmak benim için çok zor. Yavaş yavaş kısaltıyorum ama bu, sanki uzuvlarımı koparmak gibi” diye belirtmişti.

26/01/2023 11:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Madonna, biyografik, filmi,
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.