Mağusa Devlet Hastanesi'nin yeni Başhekimi Dr. Mustafa Kalfaoğlu

ads ads ads ads
26/01/2020

ads
Mağusa Devlet Hastanesi'nin yeni Başhekimi Dr. Mustafa Kalfaoğlu

Mağusa Devlet Hastanesi'nin yeni Başhekimi Dr. Mustafa Kalfaoğlu oldu.

Kalfaoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Doktor arkadaşlarımız, hemşire arkadaşlarımız ve diğer sağlık çalışanları ile birlikte halkımızın da desteği ile güçlü, güvenli, temiz ve iyi hizmet veren bir hastaneyi Mağusa’ya kazandırmak için elimizden geleni yapacağız." dedi

Açıklama şöyle:

 23 Ocak 2020 tarihinden itibaren; Kamu Hizmetleri Komisyonu tarafından yapılan sınav sonucunda başarılı olarak , Mağusa Devlet Hastanesi Başhekimi olarak yeni görevime başlamış bulunmaktayım. Hastanede verilen sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak, hotelcilik hizmetlerini geliştirmek, tanı ve tadavide hastanemizi güçlendirmek, yeni bölümler açarak hastaneyi 3. basamak sağlık hizmeti verebilecek donanım ve yeteneğe kavuşturmak için ekibimle beraber çalışmaya başlamış bulunmaktayız. Doktor arkadaşlarımız, hemşire arkadaşlarımız ve diğer sağlık çalışanları ile birlikte halkımızın da desteği ile güçlü, güvenli, temiz ve iyi hizmet veren bir hastaneyi Mağusa’ya kazandırmak için elimizden geleni yapacağız.

26/01/2020 22:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Dr. Mustafa Kalfaoğlu
MANŞETLER

HK SAĞLIK

Sağlıkta 5 yıllık yeni yol haritası

HK SAĞLIK

Sağlık Bakanlığı'nın 2024-2028 yıllarını kapsayan Stratejik Planı yayımlandı. Planda; sağlıklı yaşam hakkının korunmasından, tedavi hizmetlerinin güçlendirilmesine, obezite ve bağımlılıkla mücadeleden, özel gereksinimli bireyler ve yaşlılara yönelik hizmetlere uzanan birçok başlık yer alıyor. 2022 itibarıyla 27 bin 762 olan aile hekimliği birimlerinin sayısının da 36 bin 383'e çıkartılması hedefleniyor.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.