Mağusa’da 25 yaşındaki genç ölü bulundu

ads ads ads ads
12/07/2018

ads
Mağusa’da 25 yaşındaki genç ölü bulundu

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da 25 yaşındaki Abdulvahap Önal, misafir olarak kaldığı Kutup Hotel 2’de ölü bulundu. Önal’ın dün sabaha karşı 13.60 metre yükseklikten beton zemine düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Elde edilen bilgilere göre aslen Malatyalı olan DAÜ Hukuk Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Abdulvahap Önal, Anafartalar Caddesi Karakol bölgesinde bulunan Kutup Hotel 2’nin 4. Katındaki 410 numaralı odada misafir olarak bulunuyordu. Sabaha kadar farklı yerlerde alkol aldığı öğrenilen Önal, dün sabah 03:47 raddelerinde 410 numaralı odanın balkon kısmından dengesini kaybedip 13.60 metre yükseklikten beton zemine düşerek hayatını kaybetti.

Vatandaşlar tarafından bulundu…

4. kattan düşerek hayatını kaybeden Abdulvahap Önal’ın cansız bedeni vatandaşlar tarafından bulundu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri Önal’ın üzerinde yaptığı incelemelerde hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayın polise bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Önal’ın ölümüyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.  Polis Önal'ın ölümüyle ilgili olarak  gün boyu birçok kişiden ise ifade alındığı ve sorgulandığı öğrenildi.

Otopsi yapıldı…

Olay yerinde gerekli incelemelerin ardından Abdulvahap Önal’ın cansız bedeni otopsi için Mağusa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Dün yapılan otopside Önal'ın vücudunda darp ve cebir izine rastlanmadı. Önal'ın yüksekten düşmeye bağlı kafatası kırılması, beyin kanaması ve iç organ yaralanması ile iç kanaması sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi. Önal'ın ailesinin dün akşam cenazeyi teslim almaya geldiği de elde edilen bilgiler arasında.

12/07/2018 09:36
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.