Mahkemede de rahat durmadı

Kapısını kırarak evine girdiği kadını, havuzda güneşlenirken takibe aldı.Sitedekiler tarafından fark edilince kaçtı ancak kısa sürede yakalandı

ads ads ads ads
27/04/2018

ads
Mahkemede de rahat durmadı

Devrim DEMİR

Ülkeye turist olarak giriş yapan ve 90 günlük vizesi dolduğu halde çıkış yapmayarak kaçak olarak çalışan H. Y., “Ev açma”, “Kasti hasar” ve “Mülke tecavüz suçlarından tutuklandı.

İşlediği suçları kabul etmeyen zanlı aleyhindeki soruşturma tamamlanırken, dün teminat talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak KKTC vatandaşı 2 kişinin imza edeceği 50 bin TL kefalet senedi ve 5 bin TL nakdi teminat yatırıp serbest bırakılmasına karar verdi.

Teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı, yargılanıncaya kadar 1 ayı geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Boyacının gözü döndü

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Yanaroğlu, zanlının önceki gün saat 13.10 sıralarında Girne’de bir sitenin havuzunda güneşlenen 36 yaşındaki kadının evinin kapısını kırdığını ve eve girdiğini anlattı.

Yanaroğlu, zanlının, kadını havuzda güneşlendiği sırada sitede fark edildiğini anlayarak kaçtığını söyledi.

Bölgedeki kamera görüntülerinden tespit edilen zanlının kısa sürede yakalandığını kaydeden polis, zanlının işlediği suçları kabul etmediğini belirtti.

Ülkede kaçak olarak yaşıyor

Yanaroğlu, yapılan araştırmada zanlının ülkeye turist vizesi ile giriş yaptığını, kaçağa düşerek ülkeden çıkış yapmayarak kaçak çalıştığını tespit ettiklerini ve çalıştığı iş yerinin lojmanında kaldığını kaydetti.

Soruşturmanın tamamlandığını belirten Yanaroğlu, zanlının yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

27/04/2018 10:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.