Maliye Bakanı Oğuz, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Yetkililerini Kabul Etti

ads ads ads ads
09/04/2021

ads
Maliye Bakanı Oğuz, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Yetkililerini Kabul Etti

Maliye Bakan Dursun Oğuz, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Gürsel Benan ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. 
Maliye Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Maliye Bakanlığı Müsteşarı Cengiz Çoli’nin de hazır bulunduğu kabulde, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Gürsel Benan, derneğin çalışmaları hakkında Bakan Oğuz’a bilgi verdi. Görüşmede, 3. Etap Şehit Çocukları Arsaları Altyapı Projesi’ne bloke verme konusu da ele alındı.   
Bakan Oğuz, kabulde yaptığı konuşmada, “vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimize ve gazilerimize büyük bir minnet borçluyuz” diyerek, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği’ne yürüttüğü çalışmalardan dolayı teşekkür etti.  
Kermiya 3. Etap Şehit Çocukları Arsaları Altyapı Projesi’ne bloke verme hususuna ilişkin Maliye Bakanı Oğuz, Bakanlığı’nın ilerleyen günlerde İçişleri Bakanlığı’ndan gelecek talep doğrultusunda söz konusu projeye bloke verileceğini açıkladı. 
“İçişleri Bakanlığı’nın aralık sonu itibarıyla yaptığı proje taslağını, ocak ayındaki birim fiyat değişimine bağlı olarak tekrar güncelleyerek, en geç birkaç gün içinde Maliye Bakanlığı’na ulaştıracağını” belirten Bakan Oğuz, Maliye Bakanlığı’nın ise, oluşan rakamı bloke vererek proje uygulamasının başlatılacağını kaydetti. 

09/04/2021 13:55
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Oğuz, Şehit Aileleri, Malul Gaziler Derneği
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.