Manchester United, Donny van de Beek’i kadrosuna kattığını açıkladı

Premier Ligi ekiplerinden Manchester United, Donny van de Beek'i transfer ettiğini açıkladı. 23 yaşındaki van de Beek, Ajax'taki gösterişli performansının ardından Şeytanlar ile 5+1 senelik sözleşme imzaladı.

ads ads ads ads
02/09/2020

ads
Manchester United, Donny van de Beek’i kadrosuna kattığını açıkladı

Manchester United, uzun süredir nereye gideceği merak edilen Hollandalı yıldız orta saha oyuncusu Donny van de Beek’i kadrosuna kattığını açıkladı. The Athletic’ten David Ornstein’in yaptığı habere göre, Ajax’lı yıldız için Manchester ekibi bonuslar dahil 40 milyon Sterlin’lik bir bonservis bedeli ödeyecek.

Real Madrid’in iki sezondur yaptığı girişimlere karşın oyuncuyu transfer edememesinin ardından Hollandalı, İngiltere’yi tercih etti. Oyuncunun transfer dedikodularında birçok Avrupa deviyle adı anılıyordu.

Yeni takımıyla 5+1 senelik sözleşme imzalayan van de Beek ilk röportajında, “Böyle bir tarihe sahip kulübe katılıyor olmanın benim adıma nasıl inanılmaz bir fırsat olduğunu tarif edemiyorum. Ajax’taki herkese teker teker teşekkür ederim. Kariyerimde bir sonraki adımı atmaya hazırım ve United’tan daha yüksek bir standart bulunmuyor” diyerek heyecanını dile getirdi.

02/09/2020 22:44
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Manchester United, Donny van de Beek
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.