MasterChef 2021'e veda eden son yarışmacı belli oldu!

Tv8 ekranlarının çok sevilen yemek yarışması MasterChef, 3 Ekim Pazar akşamı 82'nci bölümüyle ekranlara geldi. Eleme heyecanı yaşanan gecede, tezgah başına geçen yarışmacılar ellerinden gelenin en iyisin yaptı. Eleme adaylarının yemekleri sonrasında ise ünlü şefler kararlarını açıkladı ve MasterChef Türkiye'ye veda eden isim belli oldu. İşte MasterChef 2021 son bölümde yaşananlar...

ads ads ads ads
04/10/2021

ads
MasterChef 2021'e veda eden son yarışmacı belli oldu!

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Hafta boyunca kaybedilen dokunulmazlık oyunlarının ardından potaya giren yarışmacılar, en iyi yemekleri yaparak bir hafta da yarışmada kalmak için kıyasıya mücadele etti.

HAFTANIN ELEME ADAYLARI 

MasterChef 'te altıncı haftada kurulan mavi takım ile kırmızı takım arasında oynan ilk dokunulmazlığı kırmızı takım kaybetti. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Safanur, Milhan'ı eleme adayı yaptı.

Oylamada en çok adı yazılar Araz da ikinci eleme adayı oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Burcu, Mustafa'yı üçüncü eleme adayı yaptı. Takım oylamasında ise en fazla adı yazılan Şükrü, dördüncü aday oldu.

Üçüncü oyunu da kaybeden kırmızı takımda, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Emre, beşinci eleme adayı olarak Ateş'in ismini söyledi. Sonrasında toplanan konseyde adı en çok yazılan Safanur, altıncı eleme adayı oldu.

FINDIK KULLANARAK EN YARATICI YEMEĞİ YAPTILAR 

MasterChef 82'nci bölümde; elemeye kalan Milhan, Araz, Safanur, Ateş, Mustafa ve Şükrü eleme gecesinde karşı karşıya geldi. Yarışmacılar, ilk eleme etabında fındık kullanarak en yaratıcı yemeği yapmaya çalıştı.

MEHMET ŞEF'TEN SAFANUR'A TEPKİ 

Safanur ise tabağını süre dolmadan hazırlamayı başardı. Önünde tabağı tutan Safanur, kurabiyesinin tadına baktı. Bunu gören Mehmet Şef ise yarışmacıya; "Nasıl bir hata yaptığının farkında değilsin" diye tepki gösterdi.

Safanur'un bu hareketinin çok riskli olduğunu söyleyen Mehmet Yalçınkaya "Şu anda nasıl bir hata yaptığının farkında değilsin. Tabak elinde ve diğerini yiyorsun. Oradan bir parça tabağın üzerine düşse sence biz onu alır mıyız? Tatmayız yemeğini. Üstelik kırılabilir bir şey yiyorsun" diye konuştu.

Yaratıcılık turunun sonunda en iyi yemekleri yapan Safanur, Araz ve Milhan bir hafta daha MasterChef'te kalmayı garantiledi.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? 

Eleme turunun ikinci etabına kalan Mustafa, Şükrü ve Ateş, Somer Şef'in özel tarifi olan limonlu mereng pay tatlısını en iyi şekilde yapmaya çalıştı.

İŞTE VEDA EDEN YARIŞMACI 

Şeflerin yaptığı tadımın ardından Mustafa, Şükrü ve Ateş arasında en az başarılı tabağı yapan Şükrü, yarışmaya veda etti.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI 

Ünlü şeflerle konuşurken duygusal anlar yaşayan Şükrü, "Hikayenin yarım kalmasını istemiyordum. Çok ciddi mental sorunlar yaşıyordum. Bir sene önce yoğun bir depresyon yaşadım ama beni çok derinden etkileyen bir olaydı. Şu an sevdiklerimden uzak kalamıyorum. Bu bana ızdırap veriyor. Bu beni son zamanlarda biraz agresifleştirdi. Bugün buraya gelirken de elenmeyi hiç düşünmemiştim. Annem burada olmamı çok istemişti.

Sürekli güçlü durmaya çalışıyorum ama içeride bazı sorunlar yaşanıyor. Ben buradan tüm mental sorunlar yaşayan insanlara yalnız olmadıklarını söylemek istiyorum. Türkiye'nin en büyük kurabiyecisi olmak için çabalayacağım. Annem üzülmesin" dedi.

Şükrü Özsarı'ya bu yolda ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyleyen şefler, yarışmacıya sarılarak onu motive etmeye çalıştı.

04/10/2021 12:24
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: MasterChef 2021, magazin, haber
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.