MasterChef Jürisi Yasak Aşk mı yaşıyor?

ads ads ads ads
04/02/2019

ads
MasterChef Jürisi Yasak Aşk mı yaşıyor?

MasterChef programının jüri üyesi Somer Sivrioğlu, yurt dışında yaşayan 18 senelik eşinden boşanmaya karar verdi. İkilinin boşanmasına neden olarak Somer Sivrioğlu'nun program editörlerinden biriyle aşk yaşadığı gösterildi.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef isimli yemek yarışması programında jüri olarak adını duyuran şef Somer Sivrioğlu, yurt dışında ikamet eden 18 senelik eşi Aslı Sivrioğlu ile boşanıyor. Ünlü şefin, programın editörlerinden birisiyle aşk yaşadığı ve bu sebepten eşinden boşanacağı iddia edildi.

YASAK AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLDİ

Sözcü'de yer alan habere göre; Avustralya'da eşi Aslı Sivrioğlu'yla iki restoranı olan ve daha sonra İstanbul'a MasterChef programında sunucu olmak için gelen Somer Sivrioğlu'nun yasak bir aşk yaşadığı iddia edildi.

Somer Sivrioğlu

MASTERCHEF EDİTÖRÜYLE 4 AYDIR AŞK YAŞIYOR

Çekim setinde tanıştığı esmer bir editörle yaklaşık dört aydır ilişki yaşadığı ortaya çıkan ünlü şefin, MasterChef'in final yapması sonrası Avustralya'ya gittiği öğrenildi.

Somer Sivrioğlu ve ailesi

BOŞANMA KARARI ALDI

Aslı Sivrioğlu'nun 18 yıllık eşi Somer Sivrioğlu'nun kendisini aldattığını öğrenmesi sonrası tartışma yaşayan çift ayrılık kararı aldı. Ünlü şef Avustralya'daki evinden ayrılıp İstanbul'a döndü.

HAZER AMANİ'NİN MEKANINDA GÖRÜNTÜLENDİLER

İkili arasında yasak aşk aynı programda jüri üyeliği yapan Hazer Amani'nin mekanında ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntülerde Somer Sivrioğlu'nun aşk yaşadığı iddia edilen editör kadına sarıldığı görüldü. Bunun yanı sıra ikilinin samimi bir şekilde yemek yediği masada Sivrioğlu'nun annesinin de olması dikkatlerden kaçmadı.

Hazer Amani ve Sıla Gençoğlu

ARMANİ VE SILA SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Sıla'nın evli olan MasterChef programının sunucusu Hazer Amani, ile sarmaş dolaş görüntüleri çıkmıştı, çiftin yasak aşk yaşadığı iddiaları magazin gündeminde büyük yankı uyandırmıştı.

04/02/2019 15:55
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: MasterChef, Somer Sivrioğlu
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.