Masterchef Uğur’dan Tanya'ya “Kıbrıs şiveli” yanıt

ads ads ads ads
22/06/2021

ads
Masterchef Uğur’dan Tanya'ya “Kıbrıs şiveli” yanıt

Yeni sezona hazırlanan Masterchef Türkiye'nin eski yarışmacısı Tanya Kilitkayalı kilo itirafıyla gündem oldu. MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından olan Tanya Kilitkayalı'ya yanıt bir dönem diskalifiye olarak gündem olan Uğur Yılmaz Deniz'den geldi.

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasına katılan ve bu sayede tanınan Tanya Kilitkayalı geçtiğimiz gün yeni halini paylaştı.

10 kilo aldığını belirten Tanya yaptığı paylaşıma "Tanya sen biraz kilo mu aldın ya? / Evet biraz değil, 10 kg aldım" ifadesini ekledi. Masterchef Türkiye'nin eski yarışmacısı Tanya Kilitkayalı'nın bu paylaşımına yorum yağdı.

'MA ÇOK YEMECİK YEN?'

Yorumlardan biri de yarışmadan diskalifiye olarak gündem olan Uğur Yılmaz Deniz'e aitti. Şu sıralar Tanya ile Kıbrıs'ta mekan açmak için kollayı sıvayan Deniz arkadaşına yaptığı yorumla dikkat çekti. Uğur Yılmaz DenizTanya'ya "ma çok yemecik yen?" dedi.

Bu yorumun üzerine MasterChef Tanya'ya hayranları "Yersen ye, böyle de güzelsin" yorumlarında bulundu.

Bir dönem Uğur Yılmaz Deniz ve MasterChef Tanya'nın aşk yaşadığı iddiaları gündem olmuştu. İkili bu iddialar hakkında açıklama yapmadı.

22/06/2021 18:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: magazin, masterchef, haberkibris
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.