Mavifilm Yayınları’nın üçüncü kitabı, Aslan Şatosu’nun Gizemi kitapçılarda

ads ads ads ads
27/06/2017

ads
Mavifilm Yayınları’nın üçüncü kitabı, Aslan Şatosu’nun Gizemi kitapçılarda

Mavifilm Yayınları’nın üçüncü kitabı olan “Aslan Şatosu’nun Gizemi” kitapçılardaki yerini aldı.  MaviFilm Medya Direktörü Ali Atamer “Çocuklarımızın Kıbrıs sokaklarında ve tarihi mekanlarında geçen hikayeler okuması için çalışmalarımız devam edecektir. Üçüncü kitabımızı çocuklarla buluşturduğumuz için çok mutluyuz. “ dedi.

Kitabın yazarı Derya Atamer amaçlarının sene sonuna kadar serinin tamamlanması olduğunu söyledi.  Atamer, “Kıbrıs Hazineleri Serisi beş kitaptan oluşuyor. İlk kitap Girne Kalesi’nde geçen macerayı anlatıyordu. İkinci kitap St. Hilarion Kalesi’nde geçiyordu. Bu kitabımız ise Aslan Şatosu olarak da bilinen Bufavento Kalesi’nde geçiyor. Kıbrıs’ın Hazineleri serisi Kantara ve Otello Kalesi ile tamamlanacak.” dedi.

Kıbrıs Hazineleri Serisi’nin 3. Kitabı olan kitabın konusu ise “ Nisan ve Huriye St. Hilarion Kalesi’nde uzun zamandır gizlenmiş olan Aslan Yürekli Richard’ın Kayıp Hazinesi’ni bulur. Büyük bir macera yaşarlar. Günün sonunda hazinenin saklı olduğu taşın altında yeni bir ipucu keşfederler. İpucunun ne anlama geldiğini dedelerinin yardımı ile çözerler. Sırada çözmeleri gereken başka ipuçları ve tırmanmaları gereken bir dağ vardır.  Aslan Şatosu’nu Gizemi’ni çocuklar çözebilecekler midir?”

27/06/2017 15:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Aslan Şatosu’nun Gizemi
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.