Mayıs 2020 aylık burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

ads ads ads ads
11/05/2020

ads
Mayıs 2020 aylık burç yorumları

Koç burcu Mayıs ayı yorumu

 Finansal konularda etkiler oluşabilir. Ailenin parası, ortaklıklardan gelen gelirler, borç, vergi, sigorta gibi konularda gerginlik ve endişe yaşadığınız bir süreç nihayet sonlanabilir.

İşi gerginliğe ve çatışmaya vardırmak yerine daha uyumlu olmaya çalışmanızda fayda var. Maddi konularda manipülasyona açıksınız. Temkinli ve akılıcı adımlar atmalı, deyim yerindeyse hemen gaza gelmemelisiniz.

Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacak. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde hareketli bir döneme giriyoruz. Sık sık bir araya gelebilir, ufkumuzu açacak eğlenceli konuşmalar yapabiliriz. İletişimlerimizde daha sakin ve sabırlı olmakta yarar var.

İç dünyamıza yöneleceğimiz, kendimizle yüzleşeceğimiz bir döneme giriyoruz. Dış dünyadan ve yüzleşmelerden uzaklaşmak isteyebilir, eski hatalarımızı gözden geçirerek kendimizi suçlayabiliriz.

Bu süreçte kendi isteklerimizin peşinden koşmak yerine bilinçaltındaki çatışmalarla uğraşmamız ve zihnimizi huzura kavuşturmaya çalışmakla meşgul olmamız mümkündür. Kendimizi rahatlatmak amacıyla meditasyon, yoga gibi konularla ilgilenmemiz bizim için faydalı olabilir.

Yeniay döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde gerginlikler, çatışmalar yaşanabilir. Dedikodu yapılan ortamlardan uzak durmakta büyük fayda var. İletişim trafiğimiz hızlanacak. Ağzımızdan çıkan kelimelere dikkat! Ayrıca trafikte de aşırı hız yapmaktan kesinlikle kaçınmalıyız.

Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde aile bireyleri ile bir araya gelebilir, geçmiş güzel günleri keyifle anabiliriz. Uzaktaki aile bireyleri bizi ziyarete gelebilir. Ebeveynlerimiz ile geçmişten gelen sorunları masaya döküp, bir çözüm bulmak için tartışmamız da mümkündür. Keyifli, yemekli, bol sohbetli aile toplantıları için uygun bir dönemde olacağız.

Boğa burcu Mayıs ayı burç yorumları

Boğa burç yorumları: Karşıt burcunuzda gerçekleşecek Dolunay, Boğa burçlarını ilişkiler konusunda dikkatli olmaları için uyarıyor. Hayatınızda biri yoksa yeni biriyle tanışabilir ya da sadece görev bilinciyle yürüttüğünüz ama artık mutlu olmadığın bir ilişkiyi kesip atmak isteyebilirsiniz.

Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında birçok yeni fırsat aynı anda önümüze çıkabilir. Yeni girişimler yapmak için sabırsızlanabiliriz. Ancak iyice düşünmeden harekete geçmemeliyiz. Gelir kaynaklarımız artabilir, finansal bir sorunla ilgili pratik ve hızlı bir çözüm geliştirebiliriz.

Sosyal çevre ve arkadaş ilişkilerimizin ön plana çıktığı bir dönemde olacağız. İçinde bulunduğumuz gruplarda çatışmalar yaşayabilir, sesimizi duyuramadığımızı ve haksızlığa uğradığımızı düşünebiliriz.

Arkadaşlarımızla geçmişten gelen eski konularla ilgili olarak yüzleşmemiz gerekebilir ancak bunun için kendimizi hazır hissetmeyebiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili adımlar atabilir ancak beklentilerimizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabiliriz.

Yeniay döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Finansal konularda yaşadığımız endişeler, yakınlarımızla sözlü tartışmalar yaşamamıza neden olabilir.

Öte yandan bu dönemde önümüze çok güzel fırsatlar da gelebilir. Temkinli olmalı ancak korkak davranmamalıyız. Elimizdekinin değerini bilmek tabii ki çok güzel ama sevdiklerimizle de biraz daha paylaşımcı olmakta yarar var.

Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, duygusal ve bizi geçmişteki güzel günlere götürecek konuşmalar yapabiliriz. Eski bir çocukluk arkadaşı ya da uzun zamandır görmediğimiz bir akrabamız ile karşılaşmamız da mümkündür.

İkizler burcu Mayıs ayı burç yorumları

İkizler burç yorumları: Sağlık, günlük rutinler ve iş hayatı konularında etkiler olacak. İş ve günlük yaşamınızda bazı şeylerin sonlandığı bir dönemde olacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişiler değişebilir. Farklı bir işe geçebilirsiniz. İş yapış şeklinizi değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

Günlük yaşamınızdan bazı kişileri ailenden bile olsalar sonsuza kadar çıkarabilirsiniz. Sağlık konusunda aldığınız kararları nihayet uygulamaya başlayabilirsiniz. Diyet yapmak istiyorsanız çok doğru bir zaman diliminde olacaksınız.

İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular da ön plana çıkacaktır. Hareketli, enerjik ve neşeli tavırlarımızla dikkat çekeceğimiz bir dönemde olacağız. Hayatımıza bize yeni fırsatlar sunacak çok sayıda yeni kişi girebilir. Kendimizi ifade etme tarzımızla, çevremizdeki herkesin takdirini toplayabiliriz.

Hayat amaçlarımız ve kariyer alanlarında çalkantılı bir döneme giriş yapıyoruz. Eğer çalışıyorsak kariyerimizde istediğimiz adımları atmamızın önüne engeller çıkabilir. Üstlerimizle yüzleşmek zorunda kalabilir ancak kendimizi yeterli bir şekilde ifade edemeyebilir, konuşmalarımızdan zararlı çıkabiliriz.

Ebeveynlerimiz ya da otorite figürü olarak gördüğümüz kişilerle de aramızda çatışmalar yaşanabilir. Kendi isteklerimizden ya da planlarımızdan taviz vermek zorunda kalabilir, bu yüzden kendimizi depresif ve huzursuz hissedebiliriz.

21 Mayıs’ta burcunuza geçecek ve 20 Haziran’a kadar orada kalacak olan Güneş kendini daha enerjik, daha neşeli ve daha özgüvenli hissetmeni sağlayacak. Hedeflerine odaklanabilir, herkesle rahatça iletişim kurabilir, sosyal ağlarını genişletebilirsin.

Yeniay sayesinde kendini daha aktif ve girişken hissedebilirsin. İletişim gücünle her türlü fırsatı değerlendirebilir, analitik yeteneklerinle en zor sorunlara bile çözüm getirebilirsin.

Ancak ortaklıklar ve ilişkiler konusunda dikkatli olmaya çalışmalı, düşünmeden harekete geçmekten kaçınmalısınız. Kariyer konularında da çok dikkatli hareket etmenizde ve ani kararlar vermemenizde yarar var.

Burcumuzda gerçekleşen Yeniay’da kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçiyoruz. Kendimizi ispat etmek, fikirlerimizi herkese yaymak için çok istekli ve ısrarlı olabiliriz.

Ancak abartılı tepkilerden uzak durmamıza, duygusal iniş çıkışlarımız sırasında karşımızdakileri kırmamamızda yarar var. Bu dönemde birçok yeni insan hayatımıza girebilir ve birçok yeni fırsatla karşılaşabiliriz.

Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında uzun süredir bizi meşgul eden bir konuda karara varabiliriz. Ancak, duygularımızla olduğu kadar mantığımızla da hareket etmeye çalışmalıyız. Geçmişte yarım kalmış finansal bir girişimimiz bu dönemde tamamlanabilir. Ailemizin finansal kaynakları ile ilgili birtakım gelişmeler yaşanabilir.

Yengeç burcu Mayıs ayı burç yorumları

Yengeç burç yorumları: İlişkiler ve aşk hayatı konusunda yol ayrımında olabilirsiniz. Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeyseniz ve ilişkide sorunlar yaşıyorsanız, kesin kararınızı 7 Mayıs’ta gerçekleşecek bu dolunayda verebilirsiniz.

Hayatınızda yürümediğini düşündüğünüz her şeyi geride bırakmak ve yolunuza devam etmek için uygun bir zaman diliminde olacaksınız. Öte yandan bu dönemde yaşamınıza kadersel olarak değerlendirebileceğiniz birileri girebilir. Evlenme teklifi alabilirsiniz. Eğer evliyseniz, çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz.

Bu ay iç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular da ön plana çıkacaktır. Bilinçaltımızda hareketli günler yaşayacağımız bir döneme giriyoruz. Tüm hayatımızı gözden geçirmek, bir iç muhakeme yapmak isteyebiliriz. Zihnimizin hiç durmadan ışık hızında çalışıyor olması, ruhsal olarak yorulmamıza neden olabilir.

Kendi fikirlerimizi dile getirmekte çekingen ya da yetersiz kalabilir, çevremizdeki kişiler tarafından baskı gördüğümüzü hissedebiliriz. Akademik konularda yeteneklerimizi yeterince gösteremeyebilir, bu yüzden akademik alanlarda otorite figürü olan kişilerle karşı karşıya gelebiliriz. Yurt dışı ya da eğitimle ilgili konularda önümüze yeni fırsatlar çıkabilir ancak bu fırsatları değerlendirmek isterken engellerle karşılaşabiliriz.

Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamızda inişler ve çıkışlar yaşayacağımız bir dönemdeyiz. Endişelerimiz bizi kendimizi dış dünyadan izole etmeye itebilir. Enerjimiz biraz düşük olabilir. Yeni girişimlere başlamak için çok iyi bir dönemde değiliz ancak yüksek seviyedeki yaratıcılığımız ve hayal gücümüzü sanatsal faaliyetlerde kullanabiliriz.

İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi sık sık geçmişi düşünüp, hata olarak gördüğümüz bazı şeyleri nasıl düzeltebileceğimizi düşünürken bulabiliriz. Çevremize hızlı ancak duygularına göre hareket eden, hassas ve kırılgan bir imaj yansıtıyor olacağız.

Aslan burcu Mayıs ayı yorumları

Aslan burç yorumları: Aile ve ev ile ilgili geçmişten gelen bazı konular gündeme gelebilir. Ailenizle ilgili yaşadığınız sorunları artık geçmişte bırakmak isteyebilirsiniz. Sizi şok edecek aile sırları ortaya çıkabilir. Ayrıca aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bir konu da gündeme gelebilir.

Mayıs ayında taşınma, gayrimenkul alımları ya da satışları söz konusu olabilir. Kariyerinizden dolayı ev, şehir, ülke değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular da ön plana çıkacaktır. Sosyal hayatımız canlanabilir, hayatımıza yeni insanlar girebilir.

Bizi eğlendirirken düşündürecek entelektüel aktivitelere katılabiliriz. Arkadaşlarımızla sık sık bir araya gelebilir, eğlenceli sohbetler yapabiliriz. Ortak kaynaklarımız, ortaklıklardan elde edilen gelirler, miras, sigorta, vergi gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemde olacağız.

Bu süreçte yeni yatırımlar yapmak, borç ya da kredi almak yerine var olan paramız ve planlarımızla ilerlemek bizim açımızdan daha yararlı olacaktır. Attığımız adımlar hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir ve bize maddi kayıplar yaşatabilir. Sigorta ve vergi gibi konularda detaylara ekstra dikkat etmekte büyük yarar vardır.

Yeniay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Sosyal ortamlarda bir güneş gibi parlayabiliriz. Etrafımız her zamankinden daha da kalabalık olacak. Hayatımıza yeni insanlar girebilir. Arkadaş gruplarımızda iddialı söylemlerimiz ile öne çıkabiliriz. Ancak özgüvenimizi abartmamalı, tatlı çekişmeleri, gergin rekabetlere dönüştürmemeliyiz.

İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde bilinçaltımızı duygularımız ele geçirebilir. Tüm hayatımızı gözden geçirmek istediğimiz bir zaman dilimindeyiz. Sosyal ortamlardan biraz uzaklaşıp, detaylı bir iç muhakeme yapmak isteyebiliriz.

Başak burcu Mayıs ayı burç yorumları

Başak burç yorumları: Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve arkadaşlarınız ile ilişkiler gündeminizde olacak. Bu dönemde sevdikleriniz ve yakın çevreniz ile iletişim trafiğiniz artacaktır. Uzun zamandır sürüncemede kalan ve aranızda sorun yaratan bir takım konuları nihayet sonuçlandırabilirsiniz. Uzaklardaki aile bireylerinden ya da arkadaşlarından ilginç haberler gelebilir. Bu dönemde sosyal medyada çok aktif olabilirsiniz.

Mayıs ayında kariyeriniz ve iş hayatınız ile ilgili konular da ön plana çıkacaktır. Bu dönemde işimizle ilgili değişiklikler yaşanması mümkündür. Yaptığımız işin niteliği değişebilir. Aynı anda iki işin sorumluluğunu almak durumunda kalabiliriz. Öte yandan entelektüel kapasitemiz, pratikliğimiz ve iletişim becerilerimiz, üstlerimizin dikkatini olumlu yönde çekebilir.

Uzun vadeli ilişkilerimiz ve ortaklıklarımız ile ilgili konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Partnerimizle aramızda uzun süredir dillendirilmeyen konular yüzünden gerginlik yaşanabilir. Kendimizi istediğimiz gibi ifade edemeyebilir veya karşımızdaki insanlar tarafından yanlış anlaşılabiliriz.

İlişkimiz ya da ortaklığımız varsa yolunda gitmeyen şeyler için suçlanmamız ve kendimizi savunmakta zorluk çekmemiz de mümkündür. Hukuki süreçler de lehimize sonuçlanmayabilir. Yeni bir ilişki ya da ortaklığa başlamak için uygun bir dönemde değiliz.

Yeniay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarabilir. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Yenilikten korkmaz, değişen koşullara karşı daha esnek davranırsak bu süreçten çok karlı çıkabiliriz.

Bu dönemde ön yargılarımızı kırmalı, üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmalıyız.  Eğer iş arıyorsak, bu süreçte önümüze yeni fırsatlar çıkabilir.

Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızla karşılaşabilir, çok keyifli zamanlar geçirebiliriz. İlişkimiz yoksa eski bir sevgili tekrar hayatımıza girebilir. İlişkimiz varsa partnerimiz ile nostaljik aktivitelere katılabiliriz.

Terazi burcu Mayıs ayı yorumları

Terazi burç yorumları: Maddi konularda etkiler olacak. Bütçenizi dengelemek için harekete geçebilir, finansal konularla ilgili endişelere kapılabilirsiniz. Evle ilgili çıkan masraflar endişelerinizi daha fazla artırabilir.

Maddi güvenliğinizi sağlamak için yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Borçlarınızdan kurtulmak ve düzlüğe çıkmak için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak manipülasyonlara açık olduğunuz için dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde ufkumuzu açacak ve bize yeni görüşler kazandıracak entelektüel kişilerle tanışabiliriz. Yeni bir konuda öğrenim görmeye başlayabiliriz.

Bu ay günlük yaşamımız ve iş hayatımız ile ilgili olaylar gündeme gelecektir. Her zamankinden daha fazla çalışmamız gerekebilir ancak çabalarımızın karşılığını alamadığımızı ve eğer çalışıyorsak iş yerimizde, çalışmıyorsak günlük hayatımızda haksızlığa uğradığımızı hissedebiliriz.

Etrafımızdaki kavga ve gürültüden sıkılarak, kendimizi geri çekmek isteyebilir ve bu yüzden yanlış anlaşılabiliriz. Günlük rutinimizde canımızı sıkacak değişiklikler olabilir. Bu dönemde sağlımızı da kontrol ettirmemiz yerinde olacaktır.

Yeniay yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Yapabilirsek seyahat edeceğimiz, kendimizi ifade etmek arzusu ile yanıp tutuşabileceğimiz bir döneme giriyoruz.

Bu süreçte hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Yeniay enerjisi ile biraz sivri dilli ve keskin fikirli olmamız mümkündür. Tartışmalara girmekten kaçınmalı, sosyal medyada yazışırken de kullandığımız dile dikkat etmeliyiz.

Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde hayata daha duygusal açıdan bakabilir, üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile geçmiş günlerle ilgili konuşmalar yapabiliriz. Bazı hedeflerimizi yeniden gözden geçirmemiz gerekebilir. Yarım kalmış projelerimizi bitirmek için çok uygun bir dönemdeyiz.

Akrep burcu Mayıs ayı burç yorumları

Akrep burç yorumları: Bu ay sizin burcunuzda gerçekleşecek Dolunay’dan en çok etkilenecek burçlardan biri de sizsiniz. Bu dönemde yenilikler, değişimler gündeminizde olacak. Yeni teklifler, yeni iş birlikleri gelebilir. Size yeni şeyler katacak yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Aileniz ile ilgili ilginç haberler almanız mümkün.

İlişkileriniz ve genel olarak hayatınızla ilgili yeni düzenlemeler yapmak, artık size faydası olmadığını düşündüğünüz konuları sonlandırmak; size yeteri kadar değer vermediğini düşündüğünüz insanları hayatınızdan çıkarmanın vakti geldi de geçiyor bile.

Mayıs ayında Akrep burçları için finansal konular da ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi açıdan hızlı hareket etmek istediğimiz bir dönemdeyiz. Çok fazla düşünmeden bizi heyecanlandıran finansal girişimlere yönelebiliriz. Bu dönemde yeni ortaklık anlaşmalarına ya da yatırım sözleşmelerine imza atmamız mümkündür.

Sosyal hayatımız, aşk ilişkilerimiz, hobilerimiz ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde hayat enerjimiz azalabilir ve fazla sosyalleşmek ihtiyacı hissetmeyebiliriz. Yalnız başımıza kalıp yaratıcılığımızı gösterebileceğimiz hobilerimizle uğraşmak bizi rahatlatabilir.

Öte yandan ilişkimiz varsa aşk hayatımızda çalkantılı bir dönemden geçebiliriz. Sözlerimiz ya da hareketlerimiz yanlış anlaşılabilir. Yeni bir ilişkiye başlamak için uygun bir dönemde değiliz.

Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda endişeli bir ruh halinde olabilir, gerginliğimizi çevremize de yansıtabiliriz. Temkinli olmalı ancak sezgilerimize de güvenmeliyiz. Önümüze çok büyük ve güzel fırsatlar çıkabilir. Spekülatif bir yatırımdan beklemediğimiz bir gelir elde edebiliriz. Yine de dikkatli olmakta fayda var.

Bu dönemde uzaktaki aile bireyleri ya da arkadaşlarımız ile bir araya gelebilir, geçmişte yarım kalmış bir eğitimi tamamlamak için harekete geçebiliriz. Fikir ve görüşlerimizi yeniden gözden geçirebilir, ön yargılarımızdan kurtulmak için yeni adımlar atabiliriz.

Yay burcu Mayıs ayı yorumları

Yay burç yorumları: İç dünyanızda iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Korkularınızla yüzleşmek isteyebilirsiniz. Sezgileriniz bu dönemde çok güçlü olacak. Maddi dünyadan uzaklaşıp bir süre manevi tarafınızı beslemek isteyebilirsiniz.

Ayrıca bu dönemde sizden saklanmış bazı sırlar ve gizli düşmanlar ortaya çıkabilir. İş ortamı ve günlük rutinler açısından da bazı şeyleri sonlandırmak isteyebilirsiniz. Sağlık konusunda da çok dikkatli olmanız gereken bir dönem.

Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz ya da partnerimiz ile iletişim trafiğimiz artabilir. Fikir ayrılıklarından kaynaklanan tartışmalar yaşayabiliriz. Sorunlarımızı rasyonel bir şekilde konuşarak çözmeye çalışmalıyız. Öte yandan bu dönemde bir evlilik ya da ortaklık için imza atmamız da söz konusu olabilir.

Ev ve aile konularına odaklanacağımız bir sürece gireceğiz. Aile bireyleri ile aramızda huzursuzluklar yaşanabilir, çatışmalardan kaçmak, kimseyle yüzleşmemek isteyebiliriz. Evle ilgili taleplerimiz kabul görmeyebilir, kendi isteklerimizi savunamayabilir ya da gerginlikleri önlemek için taviz vermek durumunda kalabiliriz. Ailemiz ile ilgili bir sır ortaya çıkabilir ve tartışmalara yol açabilir.

Bu Yeniay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline gelecek. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir dönemdeyiz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda duygusal ve hızlı kararlar verebilir, çok fazla düşünmeden bizi heyecanlandıran finansal girişimlere yönelebiliriz. Bu dönemde yeni ortaklık anlaşmalarına ya da yatırım sözleşmelerine imza atarken daha rasyonel olmaya çalışmalıyız.

Oğlak burcu Mayıs ayı burç yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu ay kariyer hayatınız açısından sizin için çok önemli olacak kişiler hayatınıza girebilir ve sizlere yol gösterebilir. Bir süredir planladığınız, hayalindeki bir iş gerçekleşebilir. Bu dönemde artık gereksiz konuları geride bırakıp, geleceğe bakmalısınız.

Bir önceki dolunay döneminde karşı karşıya geldiğiniz ya da çatıştığınız bazı insanları bu Dolunay döneminde hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz.

Sağlık, günlük yaşam ve iş yeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda, hareketli, pratik, becerikli tavırlarınla herkesin dikkatini çekeceğimiz bir dönemdeyiz. Ancak detaylardan çabuk sıkılmamız, hatalar yapmamıza sebep olabilir. Sağlık açısından zihnimizi çok yormamalı, ara sıra dinlendirmeye çalışmalıyız.

Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve komşularımız ile gergin bir döneme giriyoruz. Sevdiğimiz kişilerle fikir çatışmaları yaşayabilir, kendimizi yeterince ifade edemeyebilir ya da savunamayabiliriz.

Eski konular tekrar su yüzüne çıkabilir ve bu yüzden kendimizi suçlu hissedebiliriz. Yeni anlaşmalar ve organizasyonlar ile ilgili sorunlar çıkabilir. Girişimlerimiz hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir. Gerginliğimizden kurtulmak için yoga, meditasyon gibi konulara eğilmek yararlı olabilir.

Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz ya da partnerimiz ile aramızda duygusal konuşmalar yaşanabilir. Geçmişte yaşanmış sorunlar tekrar ortaya çıkabilir ve tartışmalara yol açabilir. Öte yandan bir süredir devam eden bir tatsızlık ya da anlaşmazlık, bu dönemde yapılacak bir konuşma ile çözüme kavuşabilir.

Yeniay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. Çalışıyorsak iş arkadaşlarımız ve bize hizmet eden kişilerle aramızda gerginlikler olabilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda ve akrabalarımızla tartışmalar yaşayabiliriz. Stres kaynaklı sağlık sorunları yaşamamız mümkün. Kendimize dikkat etmekte fayda var.

Kova burcu Mayıs ayı yorumları

Kova burç yorumları: Mayıs ayında gerçekleşecek Dolunay sizleri ev ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. İşle ilgili konular gündeme gelebilir. Kariyerinizle ilgili artık bir yol ayrımına geldiğinizi hissedebilirsiniz. Üstleriniz ile veya ebeveynlerinizle iletişim kurmakta zorlanmanız ve çatışmalar yaşamanız mümkündür.

Aileniz ya da üstleriniz tarafından sizden bugüne kadar saklanmış bazı şeyleri bu dönemde öğrenebilirsiniz. Çatışmalardan kaçınmanızda fayda var ancak manipülasyonlara karşı da dikkatli olmalı, kendinizi korumalısınız.

Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde eşimiz ya da partnerimizle çok sayıda eğlenceli aktiviteye katılabilir, birbirimizle daha iyi iletişim kurabiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza entelektüel, konuşmaktan keyif alacağımız biri girebilir.

Maddi konularla ilgili mücadele vermek zorunda kalacağımız bir süreçten geçebiliriz. Enerjimizi gelir kaynaklarımız üzerine yoğunlaştırabilir ancak ne kadar çabalasak da istediğimiz sonuçları elde edemeyebiliriz.

Kendimize ve yeteneklerimize olan güvenimizle ilgili iç sorgulama yapabilir, yöntemlerimizden şüpheye düşebiliriz. Yeni yatırım girişimlerinden ya da sevdiklerimizin istekleri için aşırı harcamalardan kaçınmaya dikkat etmeliyiz. Borçlanmaya girmemekte fayda var.

Yeniay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem geçirebiliriz. Bol bol hobilerimiz ve keyif aldığımız alanlara vakit ayırabiliriz. Çocuk sahibi olmak istiyorsak sürpriz bir hamilelik söz konusu olabilir.

Sağlık, günlük yaşam ve iş yeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda duygularımızla hareket edeceğimiz, çevremizdeki insanlara ve iş arkadaşlarımıza son derece empatik yaklaşabileceğimiz bir dönemdeyiz.

Sağlık açısından zihnimizi sürekli geçmişteki sorunlarla meşgul etmemiz, ufak tefek sinir bozuklukları yaşamamıza sebep olabilir. Kendimize fazla yüklenmemeliyiz.

Balık burcu Mayıs ayı burç yorumları

Balık burç yorumları: Eğitim, yurt dışı, medya, hukuk alanları gündeminizde olacak. Zaman zaman dünya görüşünüzü sorguladığınız, kendinizi bir arayış, aydınlanma içinde hissettiğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Bu dönemde uzun süredir devam eden bir hukuksal süreç nihayet sonuçlanabilir. Sosyal medyada dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Geçmiş konuları ön plana çıkarmak yerine geleceğe yönelmeli, kendinize yeni hedefler çizmelisiniz.

Aile ve ev ile ilgili konular da ön plana çıkacak. Uzaktaki aile bireyleriyle haberleşebilirsiniz. İletişim trafiğiniz artabilir. Evde keyifli sohbetler ve zaman zaman hararetli tartışmalar yaşanabilir. Ailemize karşı fikirlerimizi dile getirmekten çekinmeyeceğimiz bir dönemdeyiz. Evde yenilikler yapmak, tadilata girişmek için istekli olacağımız bir süreçteyiz.

Harekete geçmek için istekli olabilir ancak yeterli cesareti ve gücü kendimizde bulamayabiliriz. Kendimizi ifade etmekte zorluk yaşayabilir ya da yanlış anlaşılabiliriz. Tabii ki bu bizi istediğimiz adımları atmaktan alıkoymayacaktır. Ancak yine de temkinli hareket etmeli, sonradan pişman olacağımız şeyler söylemekten ve yapmaktan kaçınmalıyız.

Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ancak duygusal bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde eşimiz ya da partnerimizle romantik anlar yaşayabilir, birlikte duygusal ve keyifli zamanlar geçirebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza romantik ve empatik biri girebilir ya da eski bir sevgili ile tekrar bir araya gelebiliriz.

11/05/2020 11:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: mayıs ayı burç yorumları, burç yorumları, burçlar,
MANŞETLER

HK KADIN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.