Medcezir'in sevilen oyuncusu Mine Tugay'dan çarpıcı itiraf!

Bir dönemin sevilen yapımlardan Medcezir dizisinin yıldız oyuncularından Mine Tugay, 8 yıl aradan sonra diziyle ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

ads ads ads ads
12/07/2021

ads
Medcezir'in sevilen oyuncusu Mine Tugay'dan çarpıcı itiraf!

Ay Yapım tarafından hayata geçirilen Medcezir dizisinde Ender karakterini canlandırdığı sırada, sürpriz bir ölüm sahnesiyle dizinin oyuncu kadrosundan çıkarılan Mine Tugay'dan yıllar sonra diziyle ilgili şoke edecek bir itiraf geldi. Tugay, diziden afaroz edildiğini söyledi.

Başrollerini Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy'un paylaştığı Medcezir dizisi 2013-2015 yıllarının en çok izlenen yapımlarından biriydi. Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Falay, Hazar Ergüçlü, Can Gürzap, Taner Ölmez, Metin Akdülger ve Mine Tugay gibi önemli isimler yer alıyordu.

TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

O dönemler dizideki en popüler karakterlerden biri de ünlü oyuncu Mine Tugay'ın hayat verdiği 'Ender Serez' karakteriydi. Mine Tugay, canlandırdığı karakterin beklenmeyen bir şekilde trafik kazasında hayatını kaybetmesiyle diziden ayrıldı.

DİZİNİN ORİJİNALİNDE BÖYLE BİR SAHNE YOK

Ender karakterinin ani ölümü dizinin orijinalini izleyenleri epey şaşırtmıştı çünkü 'Orange City'de bu şekilde çıkmıyordu karakter diziden. O dönemle magazin basını bunun nedenini epey araştırmış ve ortaya birbirinden sansasyonel iddialar atılmıştı.

AYRILIĞIN ODAĞINDA "DEFNE KAYALAR" VAR İDDİASI

Medyaradar'ın haberine göre, bu iddialardan biri de Mine Tugay'ın, dizinin yönetmeni olan Ali Bilgin'in sevgilisi Defne Kayalar'ın rolünü arttırdığı için Tugay'la gerginlik yaşaması ve bu yüzden de Tugay'ın diziden çıkartılmasıydı. Ancak konu hakkında ne 'Medcezir' ekibi ne de Mine Tugay bir açıklama yapmamıştı.

AÇIKLAMALARI BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Mine Tugay Tugay, Instagram hesabından yapmış olduğu soru - cevap etkinliğinde diziden neden çıktığını yıllar sonra açıklamış oldu. Diziden ayrılmasını "bir nevi aforoz" diyen Mine Tugay'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

12/07/2021 11:47
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Medcezir, Mine Tugay
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.