Megan Fox: Vücudumu hiçbir zaman beğenmedim

ads ads ads ads
16/05/2023

ads
Megan Fox: Vücudumu hiçbir zaman beğenmedim

2000'li yılların en gözde yıldızlarından biri olan Megan Fox, dış görünüşüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Oyuncu, kendisini başkalarının gördüğü gibi görmediğini ifade etti.

Birçok kişiye göre dünyanın en güzel kadınlarından biri olan Megan Fox, Sports Illustrated'ın bikini özel sayısında kendisini başkaları gibi görmediğini ifade etti.

Dismorfik bozukluğu olduğunu açıklayan Fox, vücudu hakkında hiçbir zaman iyi hissetmediğini ve kendi bedeninde daha rahat hissetmek için sürekli çaba gösterdiğini söyledi.

Megan Fox, "Bende dismorfofobi var. Kendimi asla diğer insanların beni gördüğü gibi görmüyorum" dedi.

Aynaya baktığında hiçbir zaman kendine güvenli hissetmediğini ifade eden ünlü oyuncu, "Hayatımda hiçbir zaman vücudumu sevdiğim bir an olmadı. Asla, hiçbir zaman" ifadelerini kullandı.

Beden dismorfik bozukluğunun erken yaşlarda başladığını anlatan Fox, "Bu şekilde mi görünmeliyim?' gibi bir takıntım vardı. Kesinlikle çevresel değildi çünkü çok dindar bir ortamda büyüdüm" dedi.

Gelecekte de fiziği konusunda endişe duymaya devam edeceğini belirten Megan Fox, "Kendimi sevme yolculuğunun hiç bitmeyeceğini düşünüyorum" dedi.

 

16/05/2023 22:22
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Megan Fox: Vücudumu hiçbir zaman beğenmedim
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.