Meğer 4 yaşındayken değiştirmiş!

ads ads ads ads
22/01/2023

ads
Meğer 4 yaşındayken değiştirmiş!

Barış Falay yeni sezonda Ömer dizisinin Reşat'ı olarak seyirci karşısına çıkıyor. Bu zamana kadar hem televizyon ve sinemada hem de tiyatroda birbirinden başarılı karakterleri oynayan Barış Falay'ın gerçek ismini çok az kişi biliyor. Başarılı oyuncunun henüz 4 yaşındayken değişen ismini duyan herkes çok şaşırıyor.

Barış Falay hem kariyeri hem de özel hayatıyla sıklıkla gündeme geliyor. Aliye, Ezel, Medcezir, Paramparça, Menajerimi Ara gibi ekranın en dikkat çeken yapımlarında birbirinden farklı karakterleri oynayan Barış Falay, uzun yıllar da Kocaeli Şehir Tiyatroları'nda hem oyuncu hem de yönetmen olarak görev aldı. Kendisi gibi sanatçı olan Esra Ronabar ile evli ve bir çocuk babası olan başarılı oyuncu, yeni sezonda Ömer dizisinde rol alıyor. Ömer'in Reşat'ı olarak seyirci karşısına çıkan Falay, henüz 4 yaşındayken isminde yaptığı değişim ile de dikkat çekiyor.

ÖMER'İN REŞAT'I BARIŞ FALAY'IN GERÇEK ADINI KİMSE BİLMİYOR!

Aslen Boşnak olan Barış Falay, 9 Nisan 1972 tarihinde Balıkesir'de dünyaya geldi. Babasının memuriyeti sebebiyle birçok ilde Diyarbakır ve Ankara gibi pek çok ilde ikamet etti. Liseyi Kocaeli'nde, üniversiteyi Ankara'da tamamladı.

Falay henüz 4 yaşındayken ismini değiştirmek istedi ve adını Barış yaptı. Ünlü oyuncuya ailesinin koyduğu isim ise Tarkan'dı.

Böylelikle ünlü oyuncu rahatsızlık duyduğu Tarkan olan ismini Barış Falay olarak değiştirmiş oldu.

22/01/2023 22:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Meğer 4 yaşındayken değiştirmiş!
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.