Meghan Markle'ın avukatları mahkemeye sundu: Babasına ekonomik yardımda bulundu

Meghan Markle'ın avukatları yaptıkları açıklamada babası Thomas Markle'ın Birleşik Krallık medyasının hedefi olana kadar yakınlıklarının sürdüğünü ifade ettiler. Avukatların makhemeye sundukları evraklarda, Meghan Markle'ın Birleşik Krallık'taki tabloid gazeteleri babası Thomas Markle ile ilişkisini bozmakla suçladığı ifadeleri yer aldı. Aynı zamanda Markle'ın babasına ekonomik yardımlarda da bulunduğu ifade edildi.

ads ads ads ads
21/07/2020

ads
Meghan Markle'ın avukatları mahkemeye sundu: Babasına ekonomik yardımda bulundu

Meghan Markle'ın avukatları, Meghan Markle'ın Birleşik Krallık'taki tabloid gazeteleri babası Thomas Markle ile ilişkisini bozmakla suçladığını söyledi.

Düşesin avukatları şimdi dava kapsamında, Markle ve babasının çocukluğu boyunca çok yakın bir baba/kız ilişkisine sahip olduğunu ve üç yıl önce Birleşik Krallık tabloid medyasının hedefi olana kadar yakınlıklarının sürdüğünü belirten yeni bir resmi evrak sundu.

Sunulan metinlerden Meghan'ın babasına maddi yardımda bulunduğunu ve geçmişi eskiye dayanan bir süredir babasının sağlığıyla ilgilendiği ifadeleri yer aldı.

Meghan'ın avukatı, ABD'nin hukuki drama türündeki Suits dizisinde oyuncu olarak kariyerine başlamasının ardından babasına para gönderdiğini söyledi. Markle'ın babasına gönderdiği el yazısıyla kaleme alınmış mektupla ilgili olarak The Mail on Sunday'e açtığı dava sürüyor.

21/07/2020 16:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Meghan Markle, Prens Harry, ingiltere, sussex
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.