Mehmet Şef'ten MasterChef Eren Yüce'ye iş teklifi: Gel işe başla!

MasterChef Türkiye yeni sezonuyla ekranlara döndü. Yarışmada zaman zaman ilginç anlar ve yarışmacılar ön plana çıkıyor.

ads ads ads ads
14/07/2022

ads
Mehmet Şef'ten MasterChef Eren Yüce'ye iş teklifi: Gel işe başla!

MasterChef Türkiye yeni sezonuyla ekranlara döndü. Yarışmada zaman zaman ilginç anlar ve yarışmacılar ön plana çıkıyor. Son olarak turu geçemeyen Eren Yüce, Mehmet Şef'ten iş teklifi almasıyla gündeme geldi. Mehmet Yalçınkaya yarışmacıya "Gel işe başla!" diyerek teklifte bulundu.

MasterChef Türkiye 2022 Survivor finali sonrası ekrana gelmeye başladı. Yarışmada eleme turu sürerken yarışmacı adaylarından Eren Yüce ön plana çıkan isimlerden oldu. Eren Yüce yaptığı yemek sonrası turu geçemedi. Daha önce kanser hastası olduğunu açıklayan Eren yarışmada biraz heyecanlandı. Yemeğini heyecanı yüzünden biraz aceleye getiren Eren Yüce geçer not alamadı. Eren Yüce'ye Mehmet Şef'ten sürpriz iş teklifi geldi.

Eren Yüce açıklamasında "Kötü bir dönem geçirdim, 2 yıl önce kanser hastasıydım. Hastaneye kapandığım için taburcu olunca yemek yaparak kafamı dağıttım. Mutfak sayesinde kanseri tamamen yendim. Kendimi geliştirmek istiyorum" dedi.

Mehmet Yalçınkaya ise "Şöyle yapalım şimdi benim okulum var. Yönetici asistanlarımdan biri işi bırakıyor orada asistanlık yapar mısın? Somer'in dediği gibi bana senin gibi biri lazım. Bir de mutfağı öğrenirsin iyi de bir motivasyon olur" dedi.

Eren Yüce ise bu teklifi olumlu bir yanıt verdi.

14/07/2022 10:00
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Mehmet Şef, MasterChef, Eren Yüce, iş teklifi
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.