Melisa Aslı Pamuk: Anneannem ile teyzem binada mahsur kaldı

Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.4 büyüklüğündeki depremle sallandı.

ads ads ads ads
06/02/2023

ads
Melisa Aslı Pamuk: Anneannem ile teyzem binada mahsur kaldı

Deprem yaklaşık 30 saniyeden fazla sürdü. Korkutan depremin ardından ünlü isimlerden peş peşe sosyal medya paylaşımları geldi. Deprem sonrası açıklamada bulunan ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, anneanne ve teyzesinin binada mahsur kaldığını söyledi.

Sabah saat 4.17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı birçok kentte hissedildi. Depremin şiddeti Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'ı da sarstı. AFAD'DAN AÇIKLAMA Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye genelinde 76 vatandaşın hayatını kaybettiğini ve 440 vatandaşın yaralandığını duyurdu.

MELİSA ASLI PAMUK YARDIM İSTEDİ

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Kahramanmaraş'taki 7.4 şiddetindeki deprem sonrası Antakya'da bulunan vatandaşlardan yardım istedi. Anneannesinin yürüyemediğini vurgulayan güzel oyuncu, yaşlı kadının teyzesi ile binada mahsur kaldığını sözlerine ekledi. Melisa Aslı Pamuk apartmanın ne durumda olduğunu bilmediklerini vurguladı.

 

 

 

 

06/02/2023 09:54
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: , deprem, Melisa Aslı Pamuk
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.