Melisa Döngel'in kâbusu! Babasının istismarına annesi bile inanmamış!

Oyuncu Melisa Döngel’in öz babasının cinsel istismarına uğramasıyla ilgili detaylar, Yargıtay’da bekleyen dava dosyasında ortaya çıktı.

ads ads ads ads
07/07/2021

ads
Melisa Döngel'in kâbusu! Babasının istismarına annesi bile inanmamış!

Dosyadaki detaylara göre, Melisa Döngel babasının cinsel istismarına henüz çocuk yaşta, lise 1’nci sınıfta okurken maruz kaldı. Oyuncu, başından geçenleri ilk olarak Ukrayna kökenli annesi N.D.’ye anlattı. Ancak N.D. kızına inanmadı, şikâyetçi olmamasını istedi. Böylece aile içinde yaşananların üzeri örtüldü. Döngel, sonunda dayanamayarak 18 Ocak 2017’de polise başvurdu ve babası A.D.’den şikâyetçi oldu. Gözaltına alınan ve ardından tutuklanan A.D. kızının kendisine iftira attığını iddia etti.

Döngel, yaşananları şöyle anlattı: “Babam sürekli oyunculuğumu bitirmekle, okuldan almakla tehdit ettiği için bir şey diyemiyordum. Kendimi öldürmeye bile kalktım. Artık tahammül edecek sabrım kalmadı. Dik durmaktan sıkıldım. Bir şey olmamış gibi yaşamaktan çok yoruldum. Kendimi 30 yaşında gibi hissediyorum. Gitmek istedim, kardeşimi düşündüm.”

DOSYA YARGITAY’DA

A.D. 2017’de çocuğun cinsel istismarı suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İstinaf mahkemesi de cezayı uygun buldu. A.D.’nin başvurusuyla dosya temyiz için Yargıtay’a gönderildi ve karar için bekleniyor. Döngel, ayrıca kız kardeşinin velayeti için babasıyla davalık.

07/07/2021 10:09
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Melisa Döngel
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.