Melisa Emirbayer-Sami Hamidi çiftinden bebek müjdesi

Survivor eski yarışmacılarından Melisa Emirbayer, geçtiğimiz ay spor eğitmeni Sami Hamidi ile dünyaevine girmişti. Eski yarışmacı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyurdu

ads ads ads ads
04/11/2021

ads
Melisa Emirbayer-Sami Hamidi çiftinden bebek müjdesi

Ünlülerin spor eğitmeni olarak ün salan vücut geliştirme şampiyonu Kıbrıslı Türk sporcu Sami Hamidi, 'Survivor 2019' yarışmasıyla tanınan Melisa Emirbayer ile geçtiğimiz ay evlenmişti. 

Kıbrıs'ta evlenen Emirbayer-Hamidi çiftinin bebekleri oluyor. 

Instagram hesabından yaptığı son paylaşımda hamile olduğunu duyuran Melisa Emirbayer, paylaşımına bebeğinin kalp atışlarını da ekledi. İlk kez anne olacak olmanın heyecanını yaşayan 26 yaşındaki Melisa'nın gönderisinde şöyle dedi:

" Yeni yaşımın bana getirdiği en güzel hediye. Ve duyduğum en güzel ses, melodi “senin kalp sesin bebeğim. O ana kadar 25 yaşıma kadar geçirdiğim tüm yıllarımı unutturdun. Unutamayacağım bir yaş oldu benim için (26). Artık üç kişilik bir aileyiz"

BEBEK BEKLİYOR 

Emirbayer imzaları attıktan sonra sosyal medya hesaplarından soyadı kısmına 'Hamidi'yi de eklemişti. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten bu kez de bebek müjdesi geldi.

Instagram hesabından yaptığı son paylaşımda hamile olduğunu duyuran Melisa Emirbayer, paylaşımına bebeğinin kalp atışlarını da ekledi. İlk kez anne olacak olmanın heyecanını yaşayan ünlü isim, gönderisinde şöyle dedi:

"YENİ YAŞIMIN BANA GETİRDİĞİ EN GÜZEL HEDİYE" 

"Yeni yaşımın bana getirdiği en güzel hediye. Ve duyduğum en güzel ses, melodi “senin kalp sesin bebeğim. O ana kadar 25 yaşıma kadar geçirdiğim tüm yıllarımı unutturdun. Unutamayacağım bir yaş oldu benim için (26). Artık üç kişilik bir aileyiz"

04/11/2021 08:30
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Melisa Emirbayer, SAMİ HAMİDİ
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.