Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce

Memleket Partisi'nde Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi için bugün ön seçim yapıldı. Genel Başkan Muharrem İnce, aday olarak belirlendi. İnce, bir ittifakta yer alıp almayacakları sorusuna "Belki ipi ben göğüsleyeceğim, belki birinci çıkacağım. Duruma göre bakarız" yanıtını verdi.

ads ads ads ads
12/03/2023

ads
Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce

Memleket Partisi'nde yapılan ön seçimde Cumhurbaşkanı adayı parti üyelerinin oyuyla Genel Başkan Muharrem İnce oldu.

Parti Sözcüsü İpek Özkal Sayan, yazılı açıklamasında, Muharrem İnce'nin oy birliğiyle Cumhurbaşkanı adaylığına seçildiğini belirtti.

Sayan, Memleket Partisi tüzüğünün 66. maddesi gereği bugün bütün il ve ilçe başkanlıklarında sandık başına gidildiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Saat 08.00'de başlayan oy verme işlemleri 17.00'de sona erdi. Memleket sevdalıları oy birliğiyle Genel Başkan Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı adayı olarak belirledi. Doğrudan parti üyelerinin önüne sandık koyarak Cumhurbaşkanı adayımızı belirledik."

İNCE'DEN İTTİFAK AÇIKLAMASI

Sabah saatlerinde ön seçim için kameraların karşısına geçen Muharrem İnce, 14 Mayıs seçimlerinde bir ittifakta yer alıp almayacakları sorusuna yanıt verdi.

İnce, "Belki ipi ben göğüsleyeceğim, belki birinci çıkacağım. Duruma göre bakarız. Türkiye'nin aleyhine hiçbir şey yapmayız, merak etmeyin ama telaş yapmaya, baskı kurmaya da gerek yok." dedi.

 

12/03/2023 20:14
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Memleket Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.