Meral Akşener: Korkunun ecele faydası yok, 24 Haziran'da iktidara geleceğiz

Korkunun ecele faydası yok"

ads ads ads ads
18/04/2018

ads
Meral Akşener: Korkunun ecele faydası yok, 24 Haziran'da iktidara geleceğiz

İyi Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener,  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran 2018 olarak açıkladığı erken  seçim için açıklama yaptı. Akşener, "Korkunun ecele faydası yok, 24 Haziran'da iktidara geleceğiz" ifadesini kullandı.

Akşener konuşmasında şu ifadeleri kullanıyor:

Arkadaşlarımız canlı heyecanlı. İktidar partisinin en önemli alternatifinin İYİ Parti olduğu ortaya çıktı. Abiler korktu. Ben bu abilerin korktuğunu biliyordum ama bu kadar korktuklarını düşünmüyordum.

Bu seçimin bizim açımızdan herhangi bir problemi yok. İYİ Parti bu seçimin bir an önce olmasını arzu etti. 15 Temmuz’da yaparlar demiştim. Abileri tanıdığım için haklı çıktım. Seçim çalışmalarına başlıyoruz. Seçim güvenliğini, sandıkların güvenliğini sağlamak çok önemli.

Biz 16 Nisan’a çalıştık. Partimizi kurarkem çalıştık. 16 Nisan’da 37’ye gitmişiz, 5.5 ayda 54 il olacak. Biz buradayız, varız. Ben cumhurbaşkanı adayıyım. 100 bin imzayla aday olacağım. Hangi kanunları çıkarırlarsa çıkarsınlar, siyaset simsarlarına söylüyorum, korkunun ecele faydası yok.

Türkiye uçacaktı, kaçacaktı ya. Erdoğan, ekonominin yıkık durumda olduğunu ve bir an önce seçime giderek paçayı kurtarmaya çalışıyor. İyi Parti hem cumhurbaşkanlığını, hem de iktidarı alacak. Türkiye’nin nefes almaya ihtiyacı var, gerilmekten bıktığını biliyorum. Artık kusma haline geldiğini biliyorum. Bu nefes almayı İyi Parti’nin kadroları sağlayacak. Bir kere daha söyleyeyim, biz birinci kongremizi 10 Aralık’ta tamamladık. 68 il ve ilçe teşkilatı kuruldu. O günden itibaren saydığımız 10 Haziran’dan itibaren seçime girmeye hazırız. İyi Parti’ye engel çıkarmak için bazı hukuk dışı davranışlara girildiği takdirde. Siyasileri, bürokrasiyi uyarmak isterim, hakkını koruyamayan kimsenin hakkını koruyamaz. Abilerin ne kadar korktuğunu görmüş olduk, seçimler hayırlı olsun.

18/04/2018 16:31
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Meral Akşener
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.