Mersin'de Kaçak Mülteci Operasyonu!

ads ads ads ads
31/03/2013

ads
Mersin'de Kaçak Mülteci Operasyonu!

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Yeşilovacık beldesi açıklarında, yasa dışı yollardan 10 Suriyeliyi Kıbrıs'a götürmek isteyen kişi, yakalanacağını anlayınca içindeki insanlarla birlikte tekneyi batırdı.Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Yeşilovacık beldesi açıklarında, yasa dışı yollardan 10 Suriyeliyi Kıbrıs'a götürmek isteyen kişi, yakalanacağını anlayınca içindeki insanlarla birlikte tekneyi batırdı. Sahil güvenlik ekiplerinin yoğun çabasıyla 5 çocuk 4 yetişkin 9 Suriyeli kaçak kurtarıldı. 2 kişi ise kendi imkanları ile çıkmayı başardı.

Bozyazı ve Taşucu Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılan kaçaklar, ambulansla Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şahısların Suriye'deki savaştan kaçtıkları öğrenildi. Tekneden kaçmayı başaran ve daha önce aynı suçlardan sabıkası bulunan organizatör ve aynı zamanda teknenin kaptanı M.G., Yeşilovacık Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

31/03/2013 19:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS:
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.