Mertekci, doğduğu köyde anılacak

Mertekci anısına, doğduğu köy olan Piskobu’da 2 toplumlu anı maçı düzenlenecek

ads ads ads ads
25/05/2018

ads
Mertekci, doğduğu köyde anılacak

Yalova Spor Kulübü eski Başkanı ve eski Milletvekili merhum Tahsin Mertekci anısına, doğduğu köy olan Piskobu’da 2 toplumlu anı maçı düzenlenecek

Yalova Spor Kulübü eski Başkanı ve eski Milletvekili merhum Tahsin Mertekci anısına 9 Haziran 2018 Cumartesi günü Limasol’a bağlı Piskobu köyünde anı maçı düzenlenecek.

Mertekci’nin doğduğu köy olan Piskobu’da düzenlenecek anı maçını, Piskobu Köyü Muhtarlığı, Kurion Episkopis Spor Kulübü ve Apollon Episkopis Spor Kulübü organize ediyor. Etkinliğin 2 toplumlu olması da dikkatleri çekerken, organizasyon, Tahsin Mertekci’nin Piskobu’da bulunan Kıbrıslı Rum arkadaşlarının, Mertekci ailesine ulaşarak Tahsin Mertekci anısına etkinlik düzenlemek istemesiyle kararlaştırıldı.

Güney’de de hatırlandı Piskobu köyü muhtarlığı, Kurion Episkopis Spor Kulübü ve Apollon Episkopis Spor Kulübü organizesinde, Mertkeci ailesinin onayıyla ve Yalova Spor Kulübü’nün de desteğiyle Piskobu’da gerçekleştirilecek anı maçında, Kuzey Kıbrıs’tan Yalova Spor Kulübü’nün ve Güney Kıbrıs’tan ise Kurion Episkopis Spor Kulübü ile Apollon Episkopis Spor Kulübü’nün masterleri karşı karşıya gelecek.

Ülkemizden geçen önemli değerlerden biri olan Tahsin Mertekci’nin, Güney Kıbrıs’ta da hatırlanması yüzleri güldürdü. Maç öncesinde Piskobu Muhtarlığı tarafından bazı ikramların da olacağı öğrenilirken, anlamlı etkinliğe gidişin ücretsiz olduğu belirtildi.

25/05/2018 11:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: tahsin mertekçi
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.