Mesut Genç: Vatandaşlar karanlığın içinde bir umut ışığı arıyor

ads ads ads ads
08/02/2023

ads
Mesut Genç: Vatandaşlar karanlığın içinde bir umut ışığı arıyor

Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Mesut Genç, sosyal medya hesabında Adıyaman’daki çalışmalarla ilgili son durumu paylaştı.

“Devletimizden ve birçok hayırseverden yapılan yardımları da enkaz bölgesine akşam saatlerinde ulaştırdık” ifadesini kullanan Genç, “Durum çok kötü. Adıyaman yerle bir olmuş. Elektrik yok. İletişim çok sıkıntılı. Yiyecek, içecek yok. Türkiye’nin dört bir tarafından ve ülkemizden gelen vatandaşlar karanlığın içinde bir umut ışığı arıyor” dedi.

İşte o paylaşım:

“Son durum…

Bugün ülkemizden Adıyaman’a düzenlenen özel uçakla 100’ün üzerinde bir ekiple enkaz bölgesine gittik. Devletimizden ve birçok hayırseverden yapılan yardımları da enkaz bölgesine akşam saatlerinde ulaştırdık. Durum çok kötü. Adıyaman yerle bir olmuş. Elektrik yok. İletişim çok sıkıntılı. Yiyecek, içecek yok. Türkiye’nin dört bir tarafından ve ülkemizden gelen vatandaşlar karanlığın içinde bir umut ışığı arıyor.

Çalışmalar aralıksız devam ederken ekiplerimiz iki başarılı sonuç elde etmiştir. İlk olarak karşımızda olan başka bir enkazdan bir kızımızın kurtarıldığını gördük. Akabinde bizim bulunduğumuz enkazdan gece yarısı Anıl Zeybek isimli erkek bir kardeşimizi sapasağlam bir şekilde kurtardık.

Şuan enkaz alnında 150’nin üzerinde ekip aralıksız çalışmaktadır. Ekiplerimize 2 adet büyük vinç, 2 adet ekskavatör, 2 adet buldozer ve 1 kamyon eşlik etmektedir.

Şuan enkaz üzerinde büyük beton bloklar büyük vinçlerle kaldırılmaktadır.

Yüce mevlam en yakın zamanda güzel haberleri bizlere nasip eder ve yavrularımızı bizlere, ailelerine bağışlar.

Dualarınızı bekliyoruz.”

08/02/2023 01:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Mesut Genç: Vatandaşlar karanlığın içinde bir umut ışığı arıyor
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.