Metropol Girne Açılıyor!

ads ads ads ads
18/12/2018

ads
Metropol Girne Açılıyor!

Kaliteli ve hesaplı alışverişin adresi METROPOL, yıllardır kalitesi ve güleryüzlü hizmeti  ile her zaman tercih edilen olmanın gururunu taşıyarak, daha fazla hizmet ve daha iyi alışveriş imkanı sunmak için Girne’de açılıyor.

 22 Aralık Cumartesi günü saat 11:00’da gerçekleşecek açılışa tüm halkı davet eden METROPOL, Karakum Girne’de hizmet vermeye başlayacak.

METROPOL Direktörü Mustafa ERSOY; “Yıllardır Kaliteli ve Hesaplı mottomuzla misafirlerimize en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Bunu da başardığımızı misafirlerimizin yoğun ilgisinden anlıyoruz. METROPOL Lefkoşa’da doğdu büyüdü ama artık Kuzey Kıbrıs’ın bir kalite markası oldu. Kuzey Kıbrıs’ın incisi Güzel Girne’mizin güzel beldesi Karakum’da ‘Çok Olmaya’ başlıyoruz. Bundan sonra ‘Daha Çok Olmak için diğer şehirlere de uzanacağız. Halkımız adına sorumluluğumuzun farkındayız. Sektörümüzde yenilikçi ve örnek olmak bizim ruhumuzda var,bunu sürdürmeye kararlıyız. Tüm halkımızı bu büyük açılışta yanımızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.” dedi.

 Çeşitli lezzetleri tatma imkanı da bulacağınız METROPOL Girne’nin açılışını Girne Belediye Başkanı Sn. Nidai Güngördü gerçekleştirecek.

18/12/2018 17:51
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Metropol, girne, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.