Microsoft AirPods rakibi üretebilir!

ads ads ads ads
16/04/2019

ads
Microsoft AirPods rakibi üretebilir!

Teknoloji devi Apple'ın kablosuz kulaklık modeli AirPods'a bir rakip de Microsoft'tan gelebilir. Microsoft'un bu konuda ciddi çalışmalar yürüttüğü belirtiliyor.

Edinilen bilgilere göre Microsoft'un kablosuz bir kulaklık modeli üzerinde çalıştığı ve bu modelle Apple'ın kablosuz kulaklık modeli AirPods'a rakip olmak istediği öğrenildi.

Apple tarafından piyasaya sunulan kablosuz kulaklık modeli AirPods kullanıcılar arasında çok tercih edilen bir ürün olmayı başardı. Firma bu ürününü ilk olarak piyasaya sunduğunda siparişleri yetiştirmekte bir hayli zorlanmıştı. Apple kablosuz kulaklık modeli AirPods ile şuana kadar büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başardı fakat diğer firmaların bu kulaklık modelinin yükselişini durdurmayı planladıkları ve bu yönde çalışmalar yürüttükleri bilgilerine ulaşılıyor. Microsoft'un da bu firmalardan biri olarak AirPods'a rakip kablosuz bir kulaklık üreteceği duyuldu.

Firmaya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilerde, Microsoft'un Morrison kod adı ile kullanıcılara sunacağı kablosuz kulaklık modelinin Surface Buds isminde olması bekleniyor. Firma kullanıcılarına sunduğu 349 dolar değerindeki Surface Headphones ile yakaladığı popülerliği, bu yeni kablosuz kulaklık modelinde sürdürebilmek açısından, modelin kullanıcılar için kolay taşınabilir bir kulaklık olması için çalışmalar yürüttüğü öğrenildi. Tıpkı AirPods'da olduğu gibi Microsoft'un da yeni kablosuz kulaklığının şarj özellikli bir taşıma haznesine sahip olacağı düşünülüyor. Firma tarafından bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, kulaklığın nasıl bir görünüme sahip olacağı konusu ise şimdiden teknoloji sevenleri heyecanlandırmışa benziyor. Piyasaya sunulan birçok farklı kablosuz kulaklık modeline göre yüksek kaliteli bir seçenek oluşturacağı düşünülen bu kulaklık modelinin fiyatının 200 dolardan ucuz olacağı kullanıcılar tarafından pek düşünülmüyor.

16/04/2019 16:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Microsoft AirPods rakibi üretebilir!, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.