Mike Tyson'dan Michael Jackson itirafı: Egomu darmadağın etti

Boks efsanesi Mike Tyson, "Pop’un Kralı" olarak tanımlanan Michael Jackson’la tanıştığında onun kendisini görmezden geldiği anları anlattı.

ads ads ads ads
24/10/2020
HK

ads
Mike Tyson'dan Michael Jackson itirafı: Egomu darmadağın etti

Boks efsanesi Mike Tyson, "Pop’un Kralı" olarak tanımlanan Michael Jackson’la tanıştığında onun kendisini görmezden geldiği anları anlattı. Tyson yıllar sonra anlattığı olay için, "Egomu darmadağın etti" ifadelerini kullandı.

Bir podcast kanalına konuşan boks efsanesi Mike Tyson, Michael Jackson’ın kendisini "hiçe saydığını" ifade etti.
1987’den 1990’a kadar dünyanın tek ağır sıklet şampiyonu olan Tyson, organizatör Don King’le birlikte Jackson’la tanıştığı anları anlattı.
Tyson şöyle konuştu: "Mike’la bir gün tanıştım, sanırım Cleveland’da bir konserdeydi. Don King’le birlikteydim. Ve ben şampiyondum, tartışmasız biçimde her şeyi kazanmıştım. Don, Micheal Jackson’a barış işaretiyle selam verdi. Michael da ona karşılık verdi. Ben de aynısını yaptım ama Michael elini indirdi."
Tyson sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir bakıma, 'Benimle oynadı mı? Hayır sadece beni görmedi' dedim. Benimle oynamadığını biliyordum çünkü ben şampiyondum."

"Sahnedeydi, ben imza verirken bitmişti. Sonra Michael geldi Don’la konuşmaya başladı, benimle konuşmadı."

"Sonra onunla tanışmaya gittim. Bana, 'Seni bir yerden tanıyor muyum?' diye sordu. Egomu darmadağın etti. Ben de, 'Hayır sadece bir hayranım, tanıştığıma memnun oldum efendim’'dedim."

24/10/2020 11:25
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Mike Tyson, Michael Jackson
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.