Milli İradeye Saygı Platformu’na Ödül

ancar, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı tarafından bronz madalya ile ödüllendirildiklerini duyurdu. 

ads ads ads ads
22/01/2021

ads
Milli İradeye Saygı Platformu’na Ödül

Milli İradeye Saygı Platformu Başkanı Talip Sancar, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı tarafından bronz madalya ile ödüllendirildiklerini duyurdu. 
Sancar yaptığı yazılı açıklamada, Türk Silahları Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’de terör gruplarına karşı başlattığı Barış Pınarı harekâtına yönelik bağış ve desteklerinden dolayı vakfın, hem Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, hem de Milli İradeye Saygı Platformu’na ödül verdiğini kaydetti. 
Platformun askerlere moral vermek adına KKTC’den 100 kişilik ekip ile Hatay Cilvegözü kapısından İdlip’teki birlikleri ziyaret ettiğini belirten Sancar, bu yapılan faaliyetlerin TSK Güçlendirme Vakfı tarafından Bronz Madalya ile ödüllendirildiğini söyledi.
Barış Pınarı harekâtına destek amacıyla yaptıkları “Dekontum Elimde Kampanyası” ile TSK Güçlendirme Vakfına bağış topladıklarını kaydeden Sancar, “TSK Güçlendirme Vakfımız tarafından büyük bir memnuniyet arz edilmiş eski Başbakanımız ve şimdiki Cumhurbaşkanımız Ersin Tatar’a ülke olarak altın madalya tevdi edilmiştir.” dedi. 

22/01/2021 15:36
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ancar, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.