Milli Piyango’dan heyecan yaratan yenilikler

Süper Loto'da büyük ikramiye bugün 25 milyon TL!

ads ads ads ads
02/08/2020
HK

ads
Milli Piyango’dan heyecan yaratan yenilikler

İlk büyük ikramiye 25 milyon TL

Şans oyunu tutkunlarının tercihlerinden olan Milli Piyango, Sayısal Loto, Süper Loto ve Kazı Kazan artık her an oynanabilecek. Yeni dönemde bayilerden, Milli Piyango Online ve Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması üzerinden oynanabilecek oyunlarla kazanma keyfi daha da artacak! İşte Milli Piyango’da yeni dönemde gelen o değişiklikler ve şans oyunlarındaki dikkat çeken yenilikler…

Milyonların favori şans oyunları Milli Piyango, Sayısal Loto, Süper Loto ve yeni Kazı Kazan oyunları artık yepyeni oyun deneyimleriyle bayilerde ve millipiyangoonline.com’da.

Sisal Şans’la birlikte yenilenen Türkiye’nin Şansı Milli Piyango bilinçli oyun politikasını benimseyerek ve ürün gamına yepyeni oyunlar kazandırarak bambaşka bir oyun deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Artık hem bayilerde, hem Milli Piyango Online üzerinden hem Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması üzerinden de oynanabilecek oyunlar çılgın ikramiyelerle geliyor.

ŞANS OYUNLARI 3 FARKLI YÖNTEMLE OYNANABİLECEK

Milli Piyango’nun yeni internet sitesi millipiyangoonline.com ve mobil uygulaması Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması ile kullanıcılar dilediği zaman dilediği yerden hem Milli Piyango biletleri satın alabilecek hem Sayısal Loto, Süper Loto oynayarak kazanma şansını artırabilecek hem de 15’ten fazla Kazı Kazan oyunu ile eğlencenin tadına varabilecek.

SAYISAL LOTO VE SÜPER LOTO HAFTADA 3 GÜN!

Yenilenen oyun deneyimleriyle Çılgın Sayısal Loto ve Süper Loto artık haftanın 3 günü çekilecek. Çılgın Sayısal Loto her Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi çekilecek Süper Loto ise her Salı, Perşembe ve Pazar günü oyun severleriyle buluşacak. Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiyenin 250 Milyon TL’ye kadar çıkması bekleniyor. Türkiye’nin şansı Milli Piyango ise geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de her zamanki çekiliş günlerinde çekilecek.

SÜPER LOTO VE ÇILGIN SAYISAL LOTO’DA DEV İKRAMİYELER!

Milli Piyango’nun yeni döneminde gerçekleştirilecek Süper Loto ve Çılgın Sayısal Loto ikramiyelerinde de önemli bir artış yaşanacak. 2 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Süper Loto çekilişi için belirlenen ikramiye tutarı 25 Milyon TL olarak açıklanırken Çılgın Sayısal Loto’da ise ikramiye tutarı tam 50 milyon TL olacak.

BİR YENİLİK DE TAHMİN EDİLEN DOĞRU RAKAM SAYISINDA OLACAK

Geçtiğimiz dönemlerde Sayısal Loto ve Süper Loto’da 3 ve üzeri rakamı doğru tahmin eden kişiler ikramiye alabiliyordu. Yeni değişiklikle birlikte artık 2 rakamı doğru tahmin eden talihliler de ikramiye alabilecekler.

ÇEKİLİŞLER ARTIK YOUTUBE’DAN DA CANLI İZLENEBİLECEK

Şimdiye kadar sadece Milli Piyango’nun resmi internet adresi üzerinden takip edilebilen çekilişler artık Youtube’da da olacak. Noter huzurunda yapılacak çekilişler millipiyangoonline.com üzerinden ve Youtube’da yer alan Milli Piyango TV’den canlı izlenebilecek.

15 YENİ “KAZI KAZAN” OYUNU GELİYOR

İkramiye tutarı için çekiliş saatini beklemek istemeyenlerin tercihlerinden olan “kazı kazan” oyunu ise artık 15 farklı türde olacak. “Anında oyna anında kazan” sloganı ile hareket edilecek olan yeni dönemde ortalama Kazı Kazan ikramiye tutarı 1.2 milyon TL olacak.

Kazı Kazan oyunu da Süper Loto ve Çılgın Sayısal Loto gibi hem millipiyangoonline.com üzerinden hem de Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından oynanabilecek. İlk etapta 15 farklı türde olacak Kazı Kazan oyunlarına her ay yeni oyunlar da eklenecek.

02/08/2020 10:59
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Milli Piyango
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.