Mohammed Alsaloussi Suskunluğunu Bozdu

Kendisinin kötü bir insan olmadığını ifade eden Alsaloussi, yakın arkadaşı Mustafa Tatlıcı'yı tüm takıların, harcamaların faturasını yolladığını belirterek "Şeyma'nın her ay ne kadar harcadığını ondan öğrenebilirsin. Ve Şeyma ile ilişkinin bitmesini isteyen bendim" dedi.

ads ads ads ads
17/07/2021

ads
Mohammed Alsaloussi Suskunluğunu Bozdu

Dolandırıcı olduğu yönünde iddialar ortaya atılan Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi suskunluğunu bozdu.

"İLİŞKİNİN BİTMESİNİ İSTEYEN BENDİM"

Hakkındaki iddiaları kesin bir dille yalanlayan Alsaloussi, "Ben kimseye zarar vermedim. Bu dünyada çıkıp, 'Meedo bana zarar verdi, kötü bir şey yaptı' diyecek tek bir insan yok. Bu nedenle çok üzgünüm. Hatta daha da üzücü çünkü ilişkim bitti. Ve Şeyma ile ilişkinin bitmesini isteyen bendim" dedi.

"HARCAMALARIN FATURASINI YOLLADIM"

Yakın arkadaşı Mustafa Tatlıcı ile bu konuda sık sık görüştüğünü dile getiren Alsaloussi, "Mustafa'ya her şeyin, tüm takıların, harcamaların faturasını yolladım. Benim banka hesabımdan, Şeyma'ya verdiğim kredi kartının extresine kadar her şey onda. Şeyma'nın her ay ne kadar harcadığını ondan öğrenebilirsin" ifadelerini de kullandı.

17/07/2021 10:38
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi, Magazin
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.