'Müge Anlı ile Tatlı Sert' dizi oluyor

Müge Anlı'nın dizi versiyonu olan Star TV 'de yayınlanacak Suçlu dizisinde, bir televizyon sunucusu rolündeki Nehir Erdoğan suçluların peşine düşecek.

ads ads ads ads
14/09/2021

ads
'Müge Anlı ile Tatlı Sert' dizi oluyor

MedyaBaşkent'in haberine gör, ATV ekranlarında yıllardır izlemeye alıştığımız Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dizi versiyonu ekrana çıkmak için gün sayıyor.

Birçok cinayet dosyasını ele alan Müge Anlı, milyonlarca vatandaşın gönlünde taht kurarken Müge Anlı'nın programına benzer 'Suçlu' adında bir dizi başlıyor. Başrolünde ise Nehir Erdoğan, Müge Anlı'yı anımsatan bir kararterle ekrana çıkacak.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, 13 yıldır ATV ekranlarında yer alıyor. Çözülemeyen cinayetleri, faili meçhul olayları, kaybolan insanları, dolandırılan mağdur vatandaşların sesi olan Müge Anlı, dizilere de ilham kaynağı oluyor.

MÜGE ANLI'NIN AYNISI OLACAK
Çok yakında Star TV ekranlarında Müge Anlı'nın programına benzer bir dizi çekilecek. Başrol oyuncu Nehir Erdoğan olurken 'Elif' karakterine can verecek oyuncu 'Sessiz Çığlık' adlı televizyon programının sunuculuğunu yapacak.

14/09/2021 12:01
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Müge Anlı ile Tatlı Sert, Nehir Erdoğan
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.